Salı, Mayıs 21, 2013

Kültürspor, Çanakkale turu düzenledi

İstanbul’da örnek bir kulüp olma yolunda ilerleyen Kültürspor, sadece amatör kulüp olarak futbol oynatıp evlerine göndermeyen ve sporcularına sosyal kültürel ve tarihini de öğreten Kültürspor yönetimi Gaziosmanpaşa’da bir ilki gerçekleştirdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Çanakkale’de kutlayarak şehitlerimizi de dualarla andılar. Geziye giderken ve dönerken de oldukça keyifli olan sporcular Gaziosmanpaşa Belediyesinin kendilerine tahsis ettikleri otobüste çok keyifli anlar yaşayıp bayramı bayram gibi neşeli bir şekilde tamamlayıp kulüp tesislerine döndüler.


Kültürspor kulübünün halkla ilişkiler başkanı Ali Rıza Subaşı’nın yaptığı açıklamasında, ‘’Sporcularımızın ve tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Kültürspor olarak sporcularımıza her zaman söylediğimiz gibi kulüplerimizin sadece futbol oynama yeri olmadığını gençlerimize çocuklarımıza sosyal ve tarihimizi de unutturmamayı kendimize ilke edindik. Çanakkale’yegitmemize destek veren Gaziosmanpaşa belediye başkanımız Erhan Erol’a, Gaziosmanpaşa  tur sorumlusu Hayriye Aytekin hanımefendiye ve bizleri Çanakkale’de karşılayan rehberimiz Pelin Selerim hanıma şahsım ve kulübüm Kültürspor adına teşekkür ederim ‘’ dedi.


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.