Perşembe, Mayıs 23, 2013

Küçükçekmece'de Spor kulüpleri kahvaltıda bir araya geldi

Küçükçekmece  Belediye Başkanı  Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Spor şefi Battal kor ve İlçedeki 53 Amatör Spor kulüp Başkanları ile İBB Küçükçekmece Sosyal tesislerinde  sabah kahvaltısında bir araya geldiler.
Yapılan sabah kahvaltılı toplantı Sefaköy işitme engelli spor kulübü Muğla'da yapılan Türkiye Finallerinde Futbolda Türkiye Birinciliği Kupasını Belediye Başkanı Aziz Yeniaya getirerek günün güzel bir sürprizi oldu.

Sefaköy işitme engelli spor kulübü Kulüp Başkanı Muzaffer yaptığı konuşmasında, ‘’Sayın başkanım bizlere destek verdiniz. Biz de söz verdik kupayı aldık getirdik’’ dedi.

Yapılan toplantıda Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk  yaptığı açıklamada, ‘’Küçükçekmece Kulüpleri olarak Ekim ayında Küçükçekmece Arenayı sadece sporcuların ve sporseverlerin katılacağı bir konser gerçekleştirme kararı alındı. Yapılacak konserin amacı Halkalıda yapılan Arenanın  10.000 üzeri aktif spor yapan gençlerin görmesini sağlamak ve  800 nüfusa yaklaşan büyük bir ilçe burada spor yapmak, yaptırmak destek ve uğraş ister. Hatta cesur yürekli insan ister. Yetmedi bu işi sevecek koşturacak Mert ve azimli insan ister. Ama en önemlisi 10 yıl, 20 yıl önceyi anlatıp ta o zorluklara bu günlere gelen başkanları dinledikten sonra duygulanmamak heyecanlanmamak inanın mümkün değil. Bu yüzden Amatör spor kulüplerin yüzde seksen yükünü azaltan her zaman yanımızda olan spor olgusunu en az kültür, sanat kadar önemseyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a ne kadar teşekkür etsek azdır. İnanın İstanbu’da Federasyonlarda da görev yapıyorum. Her ilçeden orada yönetici arkadaşlarımız var. O ilçelerden bizim ilçemize bakışları bizi her zaman mutlu ediyor ve bir o kadar da teşvik ediyor. Ne diyelim yapılan her eser bir gün değil her gün seni hatırlar sözüyle  sözlerime son veriyorum’’dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.