Pazartesi, Mayıs 20, 2013

Karadolap galibiyeti kaçırdı

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup maçında sahasında Balat Yeşilova’yı konuk eden Karadolap, ikinci 45 dakikada çok üstün oynadığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı ve çok büyük bir fırsatı kaçırdı.



Eyüp-Alibeyköy Karadolap sahasında oynanan zorlu maçın ilk devresini konuk ekip Balat Yeşilova, 25.dakikada Serhat’ın golüyle 1-0 önde kapattı. Bu devrede ev sahibi ekibin iki topu direkten döndü.


 


İkinci 45 dakikada Balat Yeşilova’yı sahasına hapseden ve çok baskılı bir oyun sergileyen Eyüp temsilcisi yeşil-siyahlılar 59.dakikada Ulaş’ın mükemmel kafa golüyle eşitliği sağladı 1-1.


 


60.dakikada ise Balat Yeşilova sahada 10 kişi kaldı. Bu dakikada rakibine faul yapan Mesut, ikinci sarı kartlık hareketi sebebiyle müsabakadan ihraç edildi. Kalan 30 dakikada sağlı, sollu ataklarla rakibini bunaltan Karadolap’ın bir golü ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken, yine 2 topu direklerden döndü ve zorlu 90 dakikada 1-1 sona erdi.


 
Maç sonu iki futbolcu ihraç edildi
Müsabakanın ardından Hakem Karatapan’ın saha içerisinde etrafını saran Karadolaplı oyunculardan bazıları uzatmalarının eksik oynatıldığı gerekçesi ile Hakem’e tepki gösterdiler. Bu anlarda Hakeme “Allah belanı versin” dediği Hakem tarafından belirtilen Karadolap kalecisi Nihat Yıldırım ile Hakem’in sol kolunu tutan Mustafa Alp -Hakemin ifadesine göre bileğine yapıştı, futbolcu ise ‘saatine bakmak istedim’ şeklinde bir beyanda bulundu- maç sonu kırmızı kart gördüler.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

2 yorum:

selo dedi ki...

hakem bu macı nasıl oynatmıs hayret formalar aynı sayılır

akd dedi ki...

Hakem çok güzel maç yönetti.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.