Perşembe, Mayıs 23, 2013

Hilmican Ercan'ı Nişantaşı kaptı

İstanbul Süper Amatör Lige geri dönen Nişantaşı FK’da geçtiğimiz günlerde iç transfer çalışmaları sürdürülmüş ve bazı imzalar atılmıştı. Bugün ise İFA Spor Kulübü’nün santraforu Hilmican Ercan, Nişantaşı FK’ya imza attı.


Geçtiğimiz günlerde iç transferde Behçet Yeni, Dolunay Uzun, Furkan Patlankaya, Metin Şahin ve Yusuf Çakıroğlu ile Teknik Direktör Mehmet Kaplan’ın raporları doğrultusuyla anlaşan Nişantaşı yönetimi bugün de Avcılar Belediyespor’da uzun yıllar forma giyen ve attığı gollerle semtinin sevilen isimlerinden olan Hilmican Ercan ile anlaştı. Hilmican Ocak ayı transfer döneminde Süper Amatör Lig Yükselme Grubu takımlarından İFA Spor Kulübü ile anlaşmış takımıyla Bölgesel Amatör Lig’e yükselebilmek için baraj maçı oynama başarısı göstermiş, fakat Sultanbeyli Belediyespor’a yenilerek büyük üzüntü yaşamışlardı.




1990 doğumlu santrafor oyuncusu bu sezon Avcılar Belediyespor’da 15 maçta 9 gol, İFA Spor Kulübü’nde ise 10 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Başarılı futbolcu 2004 yılında başladığı futbol hayatında aralıksız olarak Avcılar Belediyespor forması giymiş, Ocak ayı transfer döneminde de İFA Spor formasını terletmiştir. Hilmican Ercan çok koşan ve savunmayı yıpratan özelliğiyle ön plana çıkıyor.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


 

2 yorum:

Avcılar34 dedi ki...

Yönetimin inşallah adam gibi bir planı , programı vardır . Geçen seneki gibi bize sancılı bi sezonbaşı yaşatacaklarsa birbirimize çok çektiririz .

Hilmican kardeşiminde yolu açık olsun . Seviliyosun bu semtte . Elbet geri döneceğini biliyoruz . İnşallah başarılı olursun .

mustafa dedi ki...

döve döve maç kazanan takımda 10 maçta 3 gol iyi bir istatistik değil bana göre. santraforlarımın yıpratmasından cok gol atması hoca için daha hayırlı bir durumdur.

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.