Salı, Mayıs 21, 2013

Gergin maçtan galip çıkmadı

İstanbul 2.Amatör Lig 2.Grup'ta üst sıralarda yer alan Yalıköyspor, Çatalca sahasında Öz Nakkaşspor’a konuk oldu.  Gergin geçen maçta kazanan çıkmadı ve mücadele 2-2 sona erdi.İki takımında tempoyu hiç düşürmediği ve bir o kadar da gergin geçen karşılaşmada iki takımda birer puanla ayrıldı. Ev sahibi Öz Nakkaşspor’un önde götürdüğü maçta Öznakkaşspor’dan üç, Yalıköyspor’dan bir oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada ev sahibi Öz Nakkaşspor maça iyi başlamasına rağmen ve atak bir futbol oynamasına rağmen 6.dakikada Yalıköyspor7un geliştirdiği atakta Taha’nın attığı gole engel olamadı. Maçta bu golle konuk ekip rakibi Öznakkaşspor karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçta bu golün ardından beraberlik golü için mücadelesini arttıran ev sahibi öznakkaşspor,28.dakikada Arif’in attığı golle beraberliği sağladı 1-1. Temposu yüksek geçen mücadelede beraberliği sağlayan Öz Nakkaşspor ataklarını devam ettirdi. Maçın 34.dakikasında geliştirdiği atakta bu kez Ahmet’in attığı golle skor üstünlüğü de eline geçiren ev sahibi Öznakkaşspor ilk yarıyı bu skor’la tamamladı 2-1.


Devre arası gerginlik
Karşılaşmanın başından itibaren iki takım oyuncuları arasında oluşan gerginlik ilk yarının bitiş düdüğü ile devam etti. Soyunma odalarına yönelen iki takım oyuncuları arasında oluşan itişmelerden dolayı maçın orta hakemi, Yalıköyspor’dan Mehmet ve Öz Nakkaşspor’dan Ahmet’i kırmızı kartla cezalandırdı. Maçın 43.dakikasında Öz Nakkaşspor’dan Arif kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.


İkinci yarı nefesleri kesti
Karşılaşmanın ilk yarısında atılan goller ve görülen kırmızı kartlardan sonra ikinci yarıda iki takımda sahada mücadelelerine devam ettiler. Maçın ikinci yarısında iki takımda yaptıkları ataklarla gol yollarında etkili olmaya çalıştılar, karşılıklı kaçırılan gol pozisyonları maçı izleyen seyircileri yerlerinde hop oturtup, hop kaldırdı. Maçta 80.dakikada Yalıköyspor’dan Volkan attığı golle maçta skor’a eşitlik getirmeyi başardı 2-2. Bu golden sonra iki takımda geliştirdiği ataklarda gol bulamayınca sahadan iki ekipte birer puanla ayrılmak zorunda kaldı.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.