Perşembe, Mayıs 09, 2013

F. Karagümrük A.Ş., Futbol Okulu açılıyor

TFF Spor Toto 3.Lig ekiplerinden F. Karagümrük A.Ş. yarınlarını garanti altına almak için 8-14 yaş grubu futbolcu adaylarının katılabileceği “Yaz Spor Okulu” açıyor.



Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan kırmızı-siyahlı ekibin Alt Yapı Antrenörü Onur Günal, “bir Kulubün güçlü olup, o orantıda büyüyebilmesinin iyi bir alt yapıya sahip olmaktan geçtiğini düşünmekteyim. Önümüzdeki yıllarda ben ve Alt Yapımızdaki Antrenör arkadaşlarım Kulübümüze yetiştirdiğimiz oyuncular ile çok büyük katkılar yapacağımıza yürekten inanmaktayım. Bunun yanı sıra, iyi futbolcu yetiştirmenin yanında topluma iyi bireyler kazandırmanın peşinde olacağız ve bu paralelde Türk futboluna geçmiş yıllarda olduğu gibi katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle, Kulübümüze bağlı futbol okulumuz şu an sadece kayıt almaktadır ve Haziran ayının ilk haftası eğitim vermeye başlayacaktır. Sadece broşürümüzdeki telefon numaralarından ya da Kulüp Binasına giderek Kulüp Müdürümüz Hüsnü Günal’a kayıt yaptırılabilir.” dedi.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...