Cuma, Mayıs 17, 2013

Çankırı Marufspor, ilk devreyi yenilgisiz kapattı

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grup’ta Çankurı Marufspor, Davutpaşaspor karşısında son 15 dakikada bulduğu gollerle maçı 3-1 kazanarak, ilk devreyi yenilgisiz kapattı.


Maçın ilk dakikalarında takımlar birbirlerinin oyunlarını çözmeye çalıştılarMaçın 30. dakikasında misafir takım Davutpaşa sağ kanattan getirdiği topu Çankırı Marufspor ağları ile buluştu ve durumu 1-0’a geldi. Golden sonra baskısını artıran Çankırı Marufspor 38. dakikada sağ kanattan kullandığı kornerde topla buluşan Gökhan kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturarak durumu 1-1 getirdi. İlk yarı bu sonuçla bitti.


Karşılaşmanın ikinci yarısına daha hırslı ve istekli başlayan Çankırı Marufspor ataklarına devam etti.65. dakikada Hakem Eşref’e üst üste iki sarı kart göstererek Çankırı Marufspor 10 kişi kaldı. Buna rağmen oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Çankırı Marufspor 75. dakikada Hüseyin’in sağ kanattan getirdiği topu Halil’e verdi. Topla buluşan Halil düzgün ve çok sert şutuyla durumu 2-1’e getirdi.1 0 kişi kalmasına rağmen ataklarını artıran Çankırı Marufspor maçın 83. dakikasında durumu 3-1 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.


KAYNAK: www.marufspor.com


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

spor adamı dedi ki...

Sayın efkan bey ANADOLU YAKASINI UNUTUYORSUNUZ ! tüm haberleriniz avrupa yakası içerikli.. biraz öz eleştri araştırın bakalım anadolu yakasındakı yenılgısız lıderlerı v.s.. lutfen bıraz daha arastırmacı haberler.. ve dışlanmışlık yaratmadan tüm sporseverleri kucaklayarak haberler beklıyoruz.. ıyı calısmalar.

İLHAN AFKAN dedi ki...

spor adamı rumuzlu befendiye cevap olsun diye deyil ama başarılı olan her yerde övgüyü hak eder.ÇANKIRI MARUF SPOR 9 maçta 9 galibiyet 43 gol atıp sadece 2 gol yemiş anadolu yakası avrupa yakası dahil böğle bir takım yok (izzetin spor da 9 da 9 yapmış 42 atıp 14 yemiş)bu başarıyı ilk yarı itibariyle yakalayan ben başka takım görmedim.ama şunuda unutmayalım ögle takımlar varki hiç galibiyeti yok ama centilmence maçlara çıkıp oynuyorlar esasen haber yapılması gereken onlar.bütün takımlara başarılar diliyorum..

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...