Perşembe, Mayıs 02, 2013

Çanakkale 18 Mart Stadı yenileniyor

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu yaptığı açıklamada 18 Mart Stadının tüm üniteleriyle birlikte restore edileceğini ve Ç. Dardanelspor'un 2013-2014 sezonundaki iç saha maçlarını 18 Mart Stadı'nda oynayamayacağını bildirdi.




Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu yaptığı açıklamada stadın tüm üniteleriyle birlikte restore edileceğini, yenileme sürecinin 1 yıl süreceğini, Çanakkale Dardanelspor'un 2013-2014 sezonundaki iç saha maçlarını 18 Mart Stadı'nda oynayamayacağını bildirdi. İl Müdürü Nüammer Uslu'nun yaptığı açıklamalar şöyle; 18 Mart Stadı'nın restorasyonu için Ankara'da açılan ihale sonuçlandı. İhalenin tutarı 4 Trilyon. Stada her türlü sportif aktivitenin gerçekleştirilebileceği tartan pist yapılacak. Stadın yıprayan ve zaman aşımına uğrayan çimleri yenilenecek. Stadta bulunan tüm soyunma odaları yeniden modern ve çağdaş bir görünüm kazanacak. Takım ve hakem soyunma odaları eskiden olduğu gibi yine protokol tribünü altına alınacak. Stadın tamamı koltuklu duruma getirilecek. 18 Mart Stadı'nın yenilenmesi için inşaat faaliyetlerine Temmuz 2013 ayında başlanacak. Stat içi ve çevresi yeniden düzenleyerek, Çanakkale'ye yakışır bir şekilde düzenlenecek.



Stat yenileme çalışmaları 1 yıl sürecek. Bu nedenle de Çanakkale Dardanelspor 2013-2014 sezonundaki iç saha maçlarını 18 Mart Stadı yerine başka bir statta oynayacak.


KAYNAK: http://www.canakkaleolay.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...