Perşembe, Mayıs 23, 2013

Çamlıcaspor yönetimi Kara'yı ziyaret etti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çamlıcaspor’da Başkanı Hüseyin Kemal Akar , Başkan Yardımcısı  Kemal Karaca, Muhasip Ali Albayrak ,ve Kulüp Müdürü Ufuk Çoker’le birlikte  Üsküdar  Belediye Başkanı Mustafa Kara’yı  makamında ziyaret ettiler.


Başkan Mustafa Kara, kendisininde aynı muhitte ikamet ettiğini Çamlıcaspor Kulübünün Üsküdar için önemli bir kulüp olduğunu ve belediye olarak ellerinden gelen maddi manevi desteği vereceklerini söyleyen Kara Çamlıcaspor kulübünün yeni seçilen yönetimine başarılar diledi.



Çamlıcaspor  kulübü başkanı  Hüseyin Kemal Akar, ‘’Üsküdar Belediye Başkanımız Mustafa  Kara’yı  ziyaret ederek hem yeni yönetim olarak aldığımız kararı yerine getirmiş olduk hem de belediye, kulüp ilişkilerinin düzelmesi açısından ilk adımı attıklarını söyleyen Akar, görüşmenin çok güzel geçtiğini belirti ve en kısa zamanda Başkanımız Mustafa Kara’yı  kulübümüze davet ettik ve sözünü aldık çok mutluyuz’’ dedi.


Ziyaret Kulüp Başkanı Hüseyin  Kemal Akar ve yönetim kurulu üyelerinin Başkan Mustafa Kara’ya Çamlıcaspor kulübüne yapmış oldukları katkılarından dolayı plaket vermesi ile son buldu.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.