Salı, Mayıs 21, 2013

Bergama Belediyespor'da olağanüstü kongre

On yıllık aradan sonra yükseldiği Spor Toto 3.Ligde zorlanmasına karşın sezon başındaki hedefi olan ligde kalmayı başaran Bergama Belediyespor Yönetim Kurulu 03 Haziran'da Olağanüstü Kongre yapma kararı aldı.
Bergama Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından 03 Haziran Pazartesi günü Saat 14.00'te Bergama Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacağı açıklanan Olağanüstü Kongre'de Tüzük Değişikliği de olacağı için üye sayısının üçte ikisinin kongreye gelmesi gerektiği bildirildi. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 10 Haziran'da aynı saat ve yerde yapılacak.


Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç Kongre kararı ile ilgili yaptığı açıklamada dört yıl önce Süper Amatör Kümede aldıkları takımın üst üste şampiyon olarak 3.Lige yükselmesinde katkısı olan tüm Yöneticilere teşekkür ettiklerini belirtirken, uzun süre ayrı kaldıkları 3. Ligde kalıcı olabilmek için çok zorlandıklarını ancak son haftaya kadar süren azimleri sayesinde ligde kalmayı başardıklarını söyledi.


Onursal Başkan Gönenç '' Önümüzdeki sezon aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz, üst sıralarda yer alabilmek adına daha güçlü bir takım ve daha güçlü bir Yönetim oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle Olağanüstü Kongre Kararı aldık'' diyerek bu güne kadar Bergama Belediye Spor'a emek veren tüm Yöneticilere teşekkür ettiklerini bildirdi.


HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...