Perşembe, Mayıs 23, 2013

Avcılar Denetim Müdürlüğü’nden örnek davranış!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları turnuvasında dün oynanan Avcılar Denetim Müdürlüğü ile Bakırköy Vergi Dairesi maçında örnek teşkil etmesi gereken bir olay oldu.



 


Gruptan çıkma adına iki takımında kazanması gereken ve saat 17’de başlayacak olan maça Bakırköy Vergi Dairesi takımı 6 oyuncu ile geldi. Kurallar gereği Bakırköy Vergi Dairesi’nin maça 6 kişi ile başlaması gerekiyordu. Ancak Avcılar Denetim Müdürlüğü’nün futbolcuları, bu durumun rakiplerine haksızlık olacağını söylediler ve eşit şekilde mücadele etmek istediklerini beyan ettiler.


 


Bunun üzerine Avcılar Denetim Müdürlüğü’nden Yunus Emre Bozkurt ile Musa Göksoy, kendi istekleri ile oyun alanının dışına çıktılar ve maçın 22.dakikasında Bakırköy Vergi Dairesi’nden eksik oyuncuların (Haşim Aslan ve Selçuk Cengiz) maça gelmesi ile birlikte aynı anda oyuna müdahil oldular.


 


Bakırköy Vergi Dairesi oyuncuları rakiplerine bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederken, zorlu maçta 1-0 geride düşmesine rağmen 7-4’lük skorla maçı kazanan Avcılar Denetim Müdürlüğü’ne, Turnuva Tertip Komitesi tarafından da özel bir ödül verileceği öğrenildi.


 


HABER: TOLGA NAR

3 yorum:

maliyeci dedi ki...

Avcılar denetim ki arkadaşları tebrik ederim gruptan çıkma adına bu kadar önemli maçta yılın fair playlik hareketini yaptılar. Bakırköy takımında olup ikitelli denetimde çalışan fakat amirlerinin izin vermemesinden dolayı maça geç kalan arkadaşların amirlerine de ders olsun bu davranış.

onder ozen dedi ki...

Gercekten avcilar denetimdeki arkadaslarin yaptigini duyunca bende sevindim ancsk ikitelli denetim koordinatorunun yaptigida bir okadar dusundurucu...

musa gksy dedi ki...

futbol sadece futbol deildir asla :)

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...