Pazartesi, Mayıs 20, 2013

Araphan galibiyeti çok farklı hatırladı!

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup maçında Yeşilpınar Doğanspor’u konuk eden Araphanspor, rakibini 8-0 mağlup ederek 3 hafta aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.



 


Alibeyköy Stadında oynanan maçta Araphanspor’a farklı galibiyeti getiren goller Uğur, Berat, Şaban (3), Hamit (2) ve Ercan’dan geldi.


 


Yeşilpınar Doğanspor 60’da oyundan koptu
Hakem Abdülkadir Düzgün’ün yönettiği maçın ilk devresi 2-0 sona erdi. İkinci devrede de üstün oyununu sürdüren sarı-siyahlı Araphanspor 60.dakikada farkı 4’e çıkarttı. Araphanspor’un attığı 4.golde rakibinin kendisine faul yaptığını savunan Yeşilpınar Doğansporlu Cihat Ekinci, Hakemin üzerine yürüdüğü ve ayağına bastığı gerekçesi ile oyundan ihraç olunca Yeşilpınar Doğanspor sahada 10 kişi kaldı. Aynı anda kırmızı-beyazlı ekibin Yöneticisi Turan Akpınar’da Hakeme itiraz edince oyun alanı dışına gönderildi ve bu dakikadan itibaren moralleri bozulan Yeşilpınar Doğansporlu futbolcular oyundan koptular ve peş peşe gelen gollere engel olamadılar.


 


Maçtan sonra da rapor
Öte yandan maç sonundan aynı kapıya yönelen Hakem triosu ve Yeşilpınar Doğansporlu futbolcular yan yana olduğu sırada Yeşilpınar Doğanspor’un 14 forma numaralı futbolcusu İbrahim Budak’ın Hakeme, “aldığımız para haram olsun” dediği ileri sürülerek, Hakem tarafından, ceza alması istemiyle rapor edildiği öğrenildi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="8"]

2 yorum:

seyirci dedi ki...

Bu macı ızlemedım ama hakemın resmını gordummmm tanıdım bu hakem u13 macını bıle yonetemıyo hakemlerı kotulemıyorum ama gercekten bu maccı yoneten hakem cok kotü 2 3 macını ızlemıstım 2.amatorde hangı takımın macına cıkartsa allah kolaylık versin :)

mae dedi ki...

Süper Amatör'de bu sene maçımızı yöneten Abdülkadir Düzgün hocamız soyadı gibi hem düzgün insan hemde başarılı bir hakem. Maçlarını yönettiği takımlar çok iyilerdir eminim.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...