Salı, Mayıs 21, 2013

Ağrı’da Yılın Hakemi Osman Sarı

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve Ağrı’da spor alanında yılın en iyilerin ödüllendirildiği “Yılın Spor Adamları Ödülleri” sahiplerini buldu.


Beşiktaş Spor Kulübünün Efsane futbolcusu ve Bursaspor’a  tarihindeki ilk ve tek Süper Lig şampiyonluğunu yaşatan Bursaspor Eski Teknik Direktör’ü  Ertuğrul Sağlam’ın da katıldığı ödül töreninde Yılın Hakemi Osman SARI seçildi. Bölgesel Amatör Lig de gösterdiği performansla Merkez Hakem Kurulu’nun  dikkatlerini üzerine çeken Osman SARI,  Bölgesel Amatör Lig’deki performansıyla Ağrılı Sporseverler tarafından Ağrı’da Yılın Hakemi seçildi. Bölgesel Amatör Lig’de çıktığı müsabakalardaki motivasyonu ve kendisine olan güveniyle başarılı maçlar çıkaran SARI, Ağrı’nın da içinde bulunduğu 9. Bölgede Ulusal Hakemliğe en yakın isimler arasında yer alıyor. Sarı, Bu başarısını aldığı Yılın Hakemi ödülü ile de taçlandırdı.


Osman SARI ödül töreninde yaptığı açıklamada “ Burada, bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın da  bu ödülü almak çok heyecan verici, şuan çok heyecanlıyım. Ağrı da Yılın Hakemi ödülünü aldığım  için ayrıca çok mutluyum,  sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu hiçbir zaman unutmayalım,  bu  ödülü tüm Ağrı Hakemleri adına alıyorum” dedi.


 Osman Sarı’nın da ödül aldığı Yılın Spor Adamları Ödül Gecesine;  Ağrı Valisi Dr. Mehmet TEKİNARSLAN , Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ, Ağrı 12 nci Mknz. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet BÜKER, Ağrı Belediye Başkanı Hasan ARSLAN, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan YAĞIZ, Ağrı İl Emniyet Müdürü Bayram ÇOSKUN, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih BAŞAK, Ağrı ASKF Başkanı Erkan KÖSEDAĞ, Ağrı İl Hakem Kurulu Başkan Vekili ve Hakem Atama Sorumlusu Erdinç GÜNEŞ,Ayrıca  Ağrı Protokolu’nun önde gelen isimleri, Kulüp Başkanları, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.


HABER-FOTOĞRAF: AHMET YILMAZ

 

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...