Çarşamba, Nisan 17, 2013

Fenergücü tarihinde ilk kez finallerde

Türkiye U16 Şampiyonası İstanbul elemelerinde Fenergücü, Modafenspor’u dün Selimiye Stadı’nda 2-1’lik skorla geçerek tur biletini kaptı.


Maça ilgi çok büyüktü. Özellikle Modafenspor’un öğrencilerinden oluşan taraftarına karşılık Fenergücü'nün taraftarları takımlarını kıyasıya desteklediler..Heyecanlı ve tansiyonu yüksek mücadelede Fenergücü 8. dakikada Ersin Kaya’nın ayağından bulduğu golle1-0 öne geçti. Modafen 17.dakikada Kubilayl’a cevap verdi. Ceza sahasında Eren Ünal'a yapılan penaltıyı Ersin Kaya auta atarak gole çeviremedi. İkinci yarının 53.dakikasında Ersin Kaya sol taraftan gelişen atakta topla içeri girdi ve düzgün bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın son dakikaları çok büyük bir çekişmeye sahne oldu. Modafenspor’un sağ kanattan ve soldan yüksek toplarla Fenergücü kalesini ablukaya aldı. Sarı lacivertli oyuncular tek yürek olup skoru korumayı başardı. Hakemin bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç yaşayan oyuncular sevincini taraftarlarla paylaştı.

Taştan: İnandık, çalıştık ve başardık
Fenergücüspor’un antrenörü Kenan Kasım Taştan, ‘’Takımımız tarihinde ilk kez Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını kazandı. İnandık, çalıştık ve başardık. Bugün sahada iki takımda onurlu ve centilmence bir mücadele sergiledi. Kendi takımım kadar Modafen'li oyuncuları da tebrik ediyorum. Oyuncularımızın maç sonunda rakip soyunma odasına gidip üzüntülerini paylaşması ise her zaman görmek istediğimiz tablodur. Oyuncularımı teker teker kutluyorum ve tüm teknik ekibime teşekkür ediyorum. Şimdi yeni hedefimiz Türkiye finallerinde başarılı olmak. Bunu da başaracak güçteyiz’’dedi.

Fenergücü takımı maç sonunda yemek organizasyonu yaparak kutladılar.


YEREL FUTBOL SİTESİ


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...