Çarşamba, Ocak 09, 2013

BİR KİTAP DA SİZ BAĞIŞLAYIN...


Yerel Futbol Sitesi olarak kitap bağışı kampanyası başlattık… Toplanan kitaplar Siirt ilimizde ihtiyacı olan bir okulumuza gönderilecektir…
Futbol ile ne alakası var diye düşünmeyin, biz her yerde varız …
Anadolu’ muzun şirin bir ili olan Siirt’te bir okulumuzda kullanılmak üzere kitap yardım kampanyası başlatıyoruz.
31 Ocak 2013’tde sona erecek toplama kampanyamıza yapacağınız yardımlar Siirt ilinde bulunan Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokulu’na gönderilecektir.
Yapılacak yardımların içeriği öncelikle test amaçlı olan hazırlık dönemi kitapları olacak ancak elbette okuma kitapları da gönderebilirsiniz.
Kitapları kulüplerimiz aracılığı ile bizlere gönderebilirsiniz.
Gelen kitaplarımızı öncelikle Yıldıztabya Stadı’nda toplayacağız ve gelen yardımları yine sitemiz aracılığı ile sizlere buradan duyuracağız.
Toplama konusunda bizlerden yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Kağıthane Belediyesi Başkanı sayın Fazlı Kılıç’a teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca Yıldıztabya Spor Kulübü’nün değerli başkanı Ahmet Bey, Tesis Müdürü Hüseyin Bey ve Aşkı Bey’e ayrıca teşekkür ederiz.
20 Ocak pazar ve 27 Ocak pazar günleri Yıldıztabya Tesisleri’nde teslimatlarınızı yapabilirsiniz. Kitap bağışlamak isteyenleri Saat 10.00 ve 16.00 saatleri arasında tesislerde bölge sorumlumuz Ogün Koca karşılayacaktır.
Şimdiden ilginize ve alakanıza teşekkür eder , ALLAH c.c.den hayırlarınızı kabul etmesini temenni ederiz.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.