Pazartesi, Ağustos 06, 2012

Gol makinesi Tuzlaspor ile yollarını ayırdı

Geçtiğimiz sezon attığı 36 gol ile Tuzlaspor’un Bölgesel Amatör Lige terfi etmesinde önemli bir rol oynayan Coşkun Aysan, bu sezon yeniden anlaştığı mavi-beyazlılar ile yollarını ayırdı.  1984 doğumlu eski Profesyonel futbolcu, Tuzlaspor’da 1,5 sezonda toplam 51 gol atma başarısı göstermişti.


Yerel Futbol’a bir açıklama yapan başarılı golcü, böyle bir karar almak zorunda kaldığını ve Tuzlaspor’u çok sevdiğini ancak şu an itibari ile bu takımda görev yapmasının mümkün olmadığını ifade ederek, “Tuzlaspor’da iki sezonda 51 gol atma başarısı gösterdim, karşılığı bu olmamalıydı. Ben aldığım paranın hakkını son kuruşuna kadar veren bir futbolcuyum, şartlar şimdi ayrılmamı gerektiriyor ve bana daha önceden transfer teklifinde bulunan takımlar ile yeniden görüşeceğim” dedi.

18 Şubat 1982 Trabzon Araklı doğumlu futbolcu, futbola 1994 yılında Trabzonspor’da başladı. Tolgan Zengin, Tayfun Cora, Abdurrahman Dereli gibi şu anda Spor Toto Süper Ligde görev yapan futbolcularla ile birlikte 7 yıl formasını giydiği bordo-mavili takımda PAF takıma yükselip, A takımda antrenmanlara başlayan golcü futbolcu, 2001 yılında Aldoğan Argon’un Teknik Direktörlüğünü yaptığı Boluspor’da Profesyonel oldu. Daha sonra sırasıyla, Araklıspor, Mustafa Kemalpaşa, Zonguldakspor (Fenerspor oldu), MKE Kırıkkalespor, yeniden Araklıspor, Körfez Belediyespor ve Lüleburgazspor’da görev yapan Coşkun Aysan, 2009 yılında Çorlu Gençlerbirliği’nde Amatöre döndü. 2010-2011 futbol sezonunda ligde zor günler geçiren ve son maçında Çatalcaspor’u mağlup ederek Süper Amatör Ligde kalan Tuzlaspor’a ikinci transfer döneminde gelen golcü oyuncu, attığı 15 gol ile takımının Süper Amatör Ligde kalmasının sağlayan Aysa, bu sezon ise adeta patlama yaptı ve toplam 36 gol atma başarısı gösterdi.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...