Cuma, Temmuz 06, 2012

Çanakkale Dardanelspor'un seçmeleri İstanbul'da

TFF Profesyonel 3.Lig takımlarından olan Çanakkale Dardanelspor geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği İstanbul'da altyapı seçmelerin ikincisini 18 Temmuz'da  gerçekleştirecek. Şimdiye kadar Türk Futboluna sayısızı yıldızlar kazandıran Çanakkale Dardanelspor geçtiğiz yıl da Küçükçekmece İkitelli'de gerçekleştirdiği seçmelerde 13 oyuncuyu beğenerek renklerine katmıştı.

Trabzonspor, Beşiktaş ve Çanakkalespor'da top oynamış ve şu an Çanakkale Dardanelspor'un Teknik Direktörlüğü'nü yapan eski Milli futbolcu Tamer Tuna ve altyapıdan sorumlu Genel Koordinadör Ahmet Duman Türk futboluna yeni yıldız oyuncular kazandırması ile ayrı bir yere sahip olan Çanakkale Dardanelspor'un yeni yetenekler kazandırmak için İstanbul'da ikinci seçmesini 18 Temmuz'da gerçekleştirecek.
Çanakkalespor Kulübü aldığı karar üzerine İstanbulda Çanakkalespor'a adına oyuncu seçme görevini üslen Mülazım Ark organizasyonluğu ile 18.07.2012 tarihlerinde Küçükçekmece Belediyesi İkitelli Bahariye Tesislerinde gerçekleşceketir.


Çanakkale Dardanelspor İstanbul temsilcisi Mülazım Ark yaptığı açıklamada ''geçen yıl Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Tamer Tuna ve altyapıdan sorumlu Genel Koordinadör Ahmet Duman İstanbulda altyapı için seçmeler gerçekleştirdi yapılan seçmelerde 13 oyuncuyu beğenerek Çanakkale Dardanelspor bünyesine kazandırmış olduk. Bu yılda Çanakkale Dardanelspor  Teknik Direktörü Tamer Tuna ve altyapıdan sorumlu Genel Koordinadör Ahmet Duman nezaretine seçmelere yapılacaktır.
İstanbulda gerçekleşecek olan Çanakkale Dardanelspor altyapısı seçmeleri 1995 ve 1998 doğumlular arasında yapılacak. Seçmelere katılacak oyuncuların sağlık raporları ile birlikte 18.07.2012 tarihinde saat:14'de Küçükçekmece Belediyesi İkitelli Bahariye tesislerinde bulunmaları lazımdır'' dedi.

Tarih:18.07.2012
Saat: 14.00
Adres: Küçükçekmece Belediyesi İkitelli Bahariye spor Tesileri(İkitelli İETT Garajı yanı)
Çanakkale Dardanelspor İstanbul Sorumlusu Mülazım Ark iletişim Tel:0532 453 55 92

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...