Pazartesi, Haziran 25, 2012

Marmara Karayolları terfiyi kutladı

İstanbul U19 2. Ligi 21. Grup'u ikinci sırada tamamlayan Marmara Karayolları Spor Kulübü'nün yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları yemekte bir araya gelerek 1. Lig'e çıkışı kutladı.

Son yıllarda A takımla liglere katılmayan ve alt yapıya önem veren Turuncu-Siyahlılar çalışmalarının semeresini de almaya başladı. Maltepe temsilcisi bu sezon U19 2. Ligi 21. Grup'ta 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle, İcadiyespor'un ardından ikinci olarak bir üst lige terfi etti. Turuncu-Siyahlılar bu başarıyı Yakacık Zümrüt Restaurant'ta kutladı.


Marmara Karayolları Spor Kulübü Başkanı Naci Göçer, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Temur Türkan, Mesut Şahin, Necmi Aydın, İmdat Terzioğlu, Teknik Direktör Mithat Çulcuoğlu da geceye katılarak futbolcularının sevincine ortak oldu. Keyifli bir ortamda geçen yemekte tüm sezonun yorgunluğu atıldı.


Kulüp hakkında...
Marmara Karayolları Spor Kulübü, T.C. Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı bir spor kulübü. Türkiye'de benzer şekilde birçok kulüp mevcut ve bunlar kendi illerinde 'Yolspor' olarak geçmekte. İsim olarak Marmara Karayolları benzerlerinden ayrılmakta. Kulüp 



Kaynak: KADİR KÜÇÜKAY - www.yenimaltepegazetesi.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...