Cumartesi, Ocak 28, 2012

Zonguldak kafilesi yoldan geri döndü


Bölgesel Amatör Lig 13’üncü Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor, bugün oynanması gereken Sultangazispor kötü hava koşullarından dolayı ertelendi.Yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul’a dün sabah  zorlu bir yolculuğa çıkan kırmızı-lacivertli kafile, erteleme haberini yolda alınca Zonguldak’a geri döndü.


Futbolcular Sakarya  Gümüşova civarında yoğun kar yağışı nedeni kazalar yaşandığı için  yolda otobüs içinde yaklaşık bir saat yolun açılmasını beklediler. Daha sonra Gümüşova mevkiinde TEM otoyolu üzerinde bulunan Berceste  dinlenme tesislerinde ihtiyaçlarını gideren ve  bir süre bekleyen Zonguldakspor kafilesi  , İstanbul’da etkisini gösteren kötü hava koşullarından dolayı karşılaşmanın ertelendiğini öğrenince  yarı yoldan geri döndü.


Kötü  hava koşullarından dolayı iki haftadır karşılaşmalarının ertelendiğini  belirten Zonguldakspor Teknik Patronu Uğur Terzi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Biliyorsunuz  Deplasmanlı Bölgesel Lig’de ikinci yarı karşılaşması geçtiğimiz hafta  oynanan müsabakalar ile başladı. İlk haftada Kozluspor ile oynamamız gereken karşılaşması kar yağışı nedeni ile ertelenmişti. Bugün oynamamız gereken Sultangazi karşılaşması ise yine kar yağışı dedeni ile ertelendi. Erteleme haberini yolda aldığımız için geri döndük. Ligin ikinci yarısında oynamamız gereken ilk iki maç ertelendi. Bu maçların ne zaman oynanacağına Federasyon karar verecek. Biz bu maçlarımızı bir an önce oynamak istiyoruz.Çünkü maçlar ertelendikçe oyuncularımızın konsantrasyonu bozuluyor. Hava şartları olursa erteleme maçlarından birini belki Çarşamba günü oynayabiliriz. Eğer  şartlar yine kötü olarsa önümüzdeki Pazar günü kendi sahamızda Gerede’yi konuk edeceğiz. Biz çalışmalarımıza aynı ciddiyette devam edeceğiz. “

Haber-Fotoğraf: Ercan Aygün
http://www.demirmedya.net/

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...