Salı, Ocak 31, 2012

Yeşil Ilgazspor'da hedef 1. Amatör

İstanbul 2. Amatör Lig takımlarından Çankırı Yeşil Ilgazspor’un yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Teknik direktörlüğünü Nejat Öntaş’ın yaptığı Yeşil-Beyazlılar’da hedef 1. Amatör Lig’e yükselmek. 


Geçen sezon Telsizspor’u 2. Amatör’den 1. Amatör’e çıkaran tecrübeli çalıştırıcı Nejat Öntaş bu sezon bir başka Zeytinburnu ekibi olan Yeşil Ilgazspor’un başında… Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirten teknik patron Öntaş, “Şu andaz U19 takımımız ligde çok iyi sonuçlara imza atıyor. Bu takım, 2. Amatör’deki A takımımızın iskeletini oluşturacak. Ekibe tecrübeli isimler takviye edeceğiz. Hedefimiz 1. Amatör Lig” dedi.

Galatasaraylı milli futbolcu Arif Erdem’i çıkaran bir camia olarak Yeşil Ilgazspor’un yerinin 2. Amatör olmadığını belirten Öntaş, “Yönetimimiz bize tam destek veriyor. Bu desteğe layık olmak istiyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor” diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.