Perşembe, Ocak 26, 2012

TFF Olağanüstü Genel Kurulu sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, Ankara Sheraton Otel'de yapıldı. Daha önce ilan edilen gündem maddeleri ile toplanan Genel Kurul'a 245 delege katıldı.


Olağanüstü Genel Kurul'da Divan Başkanlığına Yalçın Karadeniz, Başkan Vekilliğine Hasan Yener, Divan Üyeliğine Sevda Karaali Şireci ve Kamil Dizar oy çokluğu ile seçildi. Toplantının açılışını TFF Başkan Vekili Lütfi Arıboğan yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar sunuş konuşmasını gerçekleştirdi.
 
Olağanüstü Genel Kurul, “Haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların değiştirilip değiştirilmemesi" konusunun görüşülmesi ile devam etti. Yapılan oylama sonucunda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların, bir kereye mahsus olarak değiştirilmesi kabul edilmedi.


3 yorum:

ilker 86 dedi ki...

yerinde bir karar...

halil toy dedi ki...

altay spor kulubu baskanını dınleyın helal olsun adam .amatör takımların maçlarında saglıkçı olmadıgı ıçın genclerımız ölüyor biz hala şike yapanları kurtarmaya çalsıyoruz dıyor helal olsun sana baskanım

Adsız dedi ki...

Birileri çalar ,birileri oynar ,nasıl bir kirli çarktır bizim gibiler bilemeyecek tabi."Taraftar bizi yalnız bırakması" derler gidersin kombine alırsın ama kombine almanız için kulübümüzün kredi kartı olmalı yani kapitalizmin bütün kirli pazar teknolojilerini kullanırlar .Sizin,bizim gibi biryerlerinde ter akarak kazandığınız parayla o kirli değirmene su gider.

Sonra amatör stadlarda yol geçer ,kocaman binalar yapılır ,alışveriş merkezleri ,plazalar dikilir sonuçta sermaye küçükleri yutar ,muhalle bakkalıyla aynı kaderi paylaşırsınız .

"Futbol hiç büyümeyen çocukların oyunudur" der efsanenin biri ve öyledir ,ama çocuklar kendisi gelmeli stada ,onu yüreklerinde hissetmeli , janti giyimli onların yol ve yemek paralarını verdiği için onları yönlendirecek insanlar vasıtasıyla değil.

Taraftarlık olgularımız devam edecek .Taraftarlı Kemal Sunal'ın garip filminde giydiği rengi solmuş yırtık formadır.Hani o kadarını istemiyoruzda bu kadarda kirli olmayın.

Prekazi

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.