Çarşamba, Ocak 25, 2012

Ramispor’lular gecede bir araya geldiler

İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele eden Ramispor, “Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi”nde bir araya geldi.


Kalabalık bir misafir kitlesinin iştirak ettiği gece, Bakırköy Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlendi.  Rami Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Üyelerinin de hazır bulunduğu gecede Teknik kadro ile sporcular da aileleriyle birlikte katıldılar.

Gecede bir konuşma yapan Rami Spor Kulübü Başkanı Erol Kutval, bu sezon ligde istedikleri seviyede olmadıklarını ancak ligden düşmeyeceklerini ifade ederek, Ramispor’un mazisi başarılarla dolu köklü bir kulüp olduğunu söyledi ve yeni yapılan tesis ile Kulübün yarınların aydınlık olduğunu belirtip, geceye katılan konuklara teşekkür etti.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yenı yaptgınız haberın yorumunu açarmısınız yerel futbol yonetıcılerı özgur basın nerde neden kapıyorsunuz yorum kutusunu

Burak Kurtuluş dedi ki...

"Özgür Basın" cümlesini bir yerden anımsıyorum. Futbolcuların Yöneticilerle olan sorunlarının daha hızlı bir şekilde çözülmesi ve burada yapılacak olan bazı yorumların insanları kıracağını düşünerek bu haberi yoruma kapattım. Sadece bu 9 futbolcu kardeşim yorum yapsa hemen açayım ama karıştırmak isteyenlerde elbette müdahil olacaktır. Şimdilik doğrunun bu olduğunu düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

yasin durmuş kadro dışı değil ayrıca dün akşam ki idmanda maalesef gökhan akdeniz de köprücük kemiğinin kırılması sonucunda sezonu kapatmıştır.burdan tekrar kendisine geçmiş olsun diyorum.bütün bu problemlere rağmen ramispor taraftarlarını pazar günü paşabahçe maçına bekliyoruz.

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.