Pazar, Ocak 29, 2012

Eren: Play-Off’u zorlayacağız

İstanbul Süper Amatör Lig'de Silivri'yi temsil eden ve Play-Off'ta oynama hesapları yapan Fenerköyspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren, “önümüzde üç maç final olacak, Play-Off oynamak istiyoruz” dedi.


Federe olduğu günden bu zamana kadar geçen sürede ilçe futbol tarihini altüst eden başarılarla yoluna devam eden Fenerköy takımı, üç yıl içinde önce 2. Amatör Lig açık ara şampiyonluğu ardından, 1. Amatör Ligde yine açık ara şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkan Fenerköyspor, ilk yılında kıl payı kaçırdığı Bölgesel Amatör Lige ikinci yılında çıkmayı hedefliyor.

Silivri ilçesinde kurulduğu yıldan bu zamana kadar şampiyonluklarla ilçenin gururu olan Fenerköyspor Kulübü Başkanı Muharrem Eren yaptığı açıklamada; “Silivri ilçesinde uzun zamandan beri kulüp olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Elimizden geldiğince kendi çocuklarımız ile yolumuza devam etmekteyiz.Hocamızın istekleriyle oluşturduğumuz kadromuzda ilk seneden kalan oyuncularımızın hemen hemen tümünü büyük ve hedefi olan kulüplere transfer ettik. Altyapılarımız ise beklenilenin aksine son derece iyi durumdadır. Fenerköyspor artık ilçemizde ve İstanbul’da bir markadır. İlçemizdeki ailelerin tercihidir artık Fener. Gün geçtikçe de çığ gibi büyüyen bir altyapımız var. genişleyen ve büyüyen bir kulüp olarak beklentilerimiz de yüksektir. Kendi öz değerleriyle hedefe yürüyen bir kulüp olmak istiyoruz. Ligde ise beklenmedik bir şekilde arka arkaya aldığımız yenilgiler ile hedefimizden uzaklaşmış gibi gözüksek de hala üçüncülük şansımız sürmektedir. Bizim bu yılki derdimiz Play-Off oynamaktır. Bunun için mesaimizi harcıyoruz” dedi.


HABER VE FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...