Pazar, Ocak 29, 2012

Kütahyaspor'da mecburi görev değişikliği

4,5 yıldır Kütahyaspor'da görev yapmakta olan, kulübün dibe vurduğu ve kimseciklerin kalmadığı zamanlarda bile bırakıp gitmeyip takıma bir yönetici gibi sahip çıkan ve bataktan aldığı takımı bugün itibariyle BAL ligi 8. grupta zirveye ortak eden Teknik Sorumlu Murat Şen ve yardımcısı Hidayet Arı, katıldıkları KPSS sınavları sonucunda Beden Eğitimi öğretmenliğini kazandıklarından ve 6 Şubat 2012  tarihinde görev yerlerinde olacaklarından görevlerinden ayrılarak devlet memurluğuna ilk adımı attılar.
Adı geçen teknik heyet, 29 Şubat 2012 Pazar günü yapılacak Kütahyaspor - Armutlu Belediyespor  maçında son defa görev yapıp seyirciyle de vedalaşacaktı. Ama dün onlar öğleden sonra antrenmanda iken, TFF'den gelen maçların iptal yazısıyla son defa takımın başında sahaya çıkma imkanları kalmadı. Çünkü haftaya oynanacak 5 Şubat 2012 maçında onlar, görev  yerlerine gidiş yolunda olacaklar.


Kütahyaspor Levent Saltuk'a emanet
Ani gelişen bu durum karşısında, Kütahyaspor transfer komitesi dün acil toplanarak yeni bir teknik heyet için karar almak durumunda kaldı. Gece de süren uzun incelemeler ve görüşmeler sonrasında Teknik Sorumlu olarak Levent Saltuk, antrenör olarak ta İzzet Köktaş ile prensip anlaşmasına varıldı.

 
Sportif Direktör Hikmet Demirbilek'in koordinatörlüğünde ayrılan ve yeni gelecek teknik heyet biraraya geldi ve uzunca bir bilgi alışverişinde bulunuldu. Bu hafta maç olmadığı için gelecek haftaki maça kadar yeni teknik heyetin resmi işlemleri bitirilmeye çalışılacak.

KAYNAK: www.kutahyasporum.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.