Cuma, Ocak 27, 2012

Kazım Karabekir Mevlana, Kulüp Müdürü’nü buldu

 
İstanbul Süper Amatör Lig, 5. Grup temsilcilerinden Kazım Karabekir Mevlana, A takım kaptanı Tarık Karnıyarık’ı, Kulüp Müdürlüğüne ve Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mustafa Kıvanç’ın yardımcılığına getirdi.


 
İstanbul Süper Amatör Lig, 5. Grup temsilcilerinden Gaziosmanpaşa temsilcisi Kazım Karabekir Mevlana, bu sezon öncesi Beylikdüzü’nden transfer ettiği 04 Nisan 1981 doğumlu başarılı futbolcusu Tarık Karnıyarık’ı örnek davranışları ve mümtaz kişiliği nedeniyle hem Kulüp Müdürlüğüne getirdi, hem de Alt Yapı Teknik Sorumlusu Mustafa Kıvanç’ın yardımcılığı görevini verdi.


“Çok daha iyi yerlere gelecek”
Başarılı futbolcusunu onurlandırmak ve kendisi gibi çalışkan genç sporcular yetişmesine vesile olması için bu önemli görevlere getirdiği belirten Kazım Karabekir Mevlana Başkanı Mustafa Türlü, “Tarık, geldiği günden bu yana bir futbolcunun nasıl davranması gerektiği konusunda hep örnek tavırlar sergiledi. Yönetim Kurulunun teklifi ve Ferhat Kurtul ile Mustafa Kıvanç Hocalarımızın telkini neticesinde Tarık’ı bu görevlere getirdik. Tarık çok karakterli, dürüst, ahlaklı ve sürekli olarak Kulübünün menfaatleri için çaba gösteren özverili bir kardeşimiz, bir Kulüp Müdüründe olması gereken tüm özellikler kendisinde var. Çok doğru bir iş yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Kozyatağı son nefeste

İstanbul 2. Amatör Lig 18. Grup'ta orta sıralarda yer alan Kozyatağı İdman Yurdu Kemahspor'u 1-0 yenerken bu sezon deplasmanda ilk k...