Pazartesi, Ocak 30, 2012

Kazım Karabekir Mevlana 6 futbolcuya izin verdi

Geçtiğimiz hafta Arnavutköyspor’u 3-2 mağlup ettikten sonra ligde kalma yarışında çok önemli bir avantaj elde eden Gaziosmanpaşa temsilcisi Kazım Karabekir Mevlana’da Yönetim Kurulu, taliplileri olan tüm futbolculara gitmeleri konusunda izin verdi. Mavi-beyazlı takımda bu gelişme üzerine 6 futbolcu başka takımlarla anlaşarak Kulüpten ayrıldı.


İstanbul Süper Amatör Lig 5. grupta son 3 hafta öncesinde 25 puanda olan ve gelecek hafta A. Parseller’in ligden çekilmesi nedeniyle 3 puan daha alacak olan Kazım Karabekir Mevlana Kulüp Başkanı Mustafa Türlü, amatör liglerde transfer dönemi sona ermeden taliplileri olan tüm futbolculara gitmeleri konusunda izin verdi.

Bu gelişme üzere takımdan ayrılan futbolcular: Şahin Gezer (Eyüpspor ile antrenmanlara çıkıyor), Hacı İsmail Seferoğlu (Çatalcaspor ile anlaştı), Mustafa Tumbar (Çatalcaspor ile görüşüyor), Fatih Bahar (eski Kulübü olan Giresun Espiye Belediyespor’a gitti), Ebubekir Tavlı (Bayrampaşa Tunaspor’a gitmek için ayrıldı), Enes Çukur (Sultangazispor’a gitmek için ayrıldı).


HABER: BURAK KURTULUŞ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

eee hayırlı işler yazalım belki yayınlarsınız

Adsız dedi ki...

Etik olmayan bir davranış biçimi olduğunu düşünüyorum.
Neden mi ?
Lig'de adaleti bozmuş oluyosunuz.Çakmakspor ile oynayacaksınız bu hafta ve çakmakspor diğer takımlara göre avantaj sağlamış oluyor ya da haksız kazanç elde etmiş oluyor.Ama zaten herkes biliyodu Çakmak maçına genç takım çıkacağınızı.Futbol bu bi bakmışsınız Dudullu,Çakmak,İfa ve K.Ahmet puanları toplar da 28 puanla küme düşmüşsünüz olmayacak iş değil bu grupta baraj 28 olur :)

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.