Salı, Ocak 31, 2012

Karagümrük tesisleri yandı!...


Bölgesel Amatör Lig Kulüplerinden F. Karagümrük'ün tesislerinde bu sabah yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, dumandan etkilenen bazı futbolcular hastaneye kaldırıldı. Çatısı komple yanan tesiste ciddi maddi hasar var. Çıkan yangında futbolcuların odaları da tamamen kullanılamaz hale geldi.


Bölgesel Amatör Lig Kulüplerinden F. Karagümrük Spor Kulübü bu sabah ciddi bir tehlike atlattı. Sabaha karşı 08 sularında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın tesisi  kullanılamaz hale getirdi. Futbolcuların istirahatta olduğu saatlerde çıkan yangın, Kulüp görevlilerinin üstün gayretleri ve anında müdahaleleri ile can kaybına ulaşmadan önlendi. Olay esnasında odalarında istirahatte bulunan futbolcular, hemen dışarıya çıkartıldı. Futbolculardan bazıları dumandan etkilendiler.
Fatih Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale ettiler. Çıkan yangında tesisin çatısı ve futbolcuların yatakhaneleri de tamamen kullanılamaz hale geldi.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

4 yorum:

Adsız dedi ki...

büyük geçmiş olsun allah korumuş

Ogün KOCA dedi ki...

Büyük geçmiş olsun .

Ogün KOCA

Adsız dedi ki...

Büyük geçmiş olsun ...

Adsız dedi ki...

Büyük geçmiş olsun . Yerel Futbol Güngören Temsilcisi Alper

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.