Pazar, Ocak 29, 2012

İzmir'deki olaylı maç Paşanın

HALİLBEYLİSPOR: 1 KEMALPAŞASPOR: 2
İzmir Süper Amatör Ligde Kemalpaşa derbisi niteliğindeki mücadele nefesleri keserken, iki takım taraftarları arasında meydana gelen olaylar maça gölge düşürdü. Karşılaşmanın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Her iki takımda gol pozisyonu üretmekte zorlanırken, ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.
Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Halilbeyli Spor aradığı golü 55.dakikada Tayfun’la buldu. Sol kanattan aldığı topu ceza alanına kadar çalımlarla getiren Tayfun kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Tatsız olaylar yaşandı
Karşılaşmanın 75. dakikasında sahalarda görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Halilbeyli Spor taraftarları Kemalpaşa Spor taraftarlarının bulunduğu alana gelerek taraftarların üzerine taş atmaya başladı.Kemalpaşa Spor taraftarının da karşılık vermesi ile olaylar büyüdü.

Olaylar devam ederken maçın Hakemi Sinan Şenyaşa karşılaşmayı durdurarak soyunma odasına gitti. İki takımın yöneticileri ve Jandarmanın araya girmesi ile olaylar daha fazla büyümeden engellendi. Karşılaşma çıkan olaylar sebebi ile 10 dakika durdu.

Olayların yatışması ve gereken önlemlerin alınması ile Hakemler tekrar sahaya çıkarak karşılaşmayı devam ettirdi.


Ender filelere gönder!...
Karşılaşmanın tekrar başlaması ile daha etkili ataklar yapmaya başlayan Kemalpaşa Spor bereberlik golünü Ender ile buldu.80. dakikada sol kanattan  Serkan Karaman’ın yaptığı ortayı iyi takip eden Ender, arka direkte yaptığı kafa vuruşu ile maçta beraberliği sağladı.1-1

Beraberlik golünün ardından 2. gol için yüklenen Kemalpaşa Spor, aradığı galibiyet golünü yine Ender ile buldu. Sağ kanattan Muharrem’in yaptığı ortaya iyi yükselen Ender 85. dakikada kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı.


Karşılaşmanın 88. dakikadasında gelişen Halilbeylispor atağında ceza alanı içerisinde topla buluşan Sefa Emre’nin müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın Hakemi Sinan Şenyaşa bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Sefa, topu yandan auta göndererek beraberlik şansını değerlendiremedi.

Zorlu geçen  mücadelede başka gol olmayınca,sarı lacivertliler sahadan 3 puan ile ayrıldı. Kemalpaşaspor aldığı bu galibiyet ile   puanını 34’e çıkararak alarak gruptaki liderliğini sürdürdü.


Kemalpaşa Spor ligin 15. haftasında, 4 Şubat Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı karşılaşmada Şirinyer Spor’u ağırlayacak. Halilbeyli Spor ise aynı gün Kemalpaşa Belediye Ulucak’a konuk olacak.


Stat: Halilbeyli Stadı
Hakemler: Sinan Şenyaşa, M Ali Doğan, Eray Sonkur
Kemalpaşaspor:Serkan***,Üzeyir***(80 Dk. Emre**),İsmail***,Caner***,Özer***,Fatih***Ceyhun***(Dk.70 Ferdi***) Serkan***,Ender****,Burak***,Serkan***(Dk.63 Muharrem****)
Halilbeylispor:Tugay**,Nihat***,Tayfun***,Ahmet***,Mustafa***,Harun***,Yaşar**(Dk.88 Oğuzhan**),Mustafa***,Çağrı***Sefa**,Osman***(Dk:57 Okan**)
Sarı Kartlar: Yaşar, Osman / Ferdi, Ender, Caner
Goller: Dk.55 Tayfun, Dk.82-86 Ender

KAYNAK: www.kemalpasa.tv

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ender,Ceyhun ve Burak. Seneye sizleri Ayazağaspor' da görmek isteriz. Gittiğiniz her takımın taraftarı sizleri seviyor,sayıyor. Bu da gösteriyor ki sizler işinizi iyi yapıyorsunuz.

Seneye gelin tekrardan Ayazağamıza. Sizleri çok özledik.

AYAZAĞALILAR !

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.