Perşembe, Ocak 26, 2012

Fenerköyspor’da kadro sıkıntısı


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta hafta sonu kendi sahasında, seyircisi önünde Çamlıcaspor ile karşılaşacak olan Fenerköyspor’da kadro sıkıntısı teknik heyetin canını sıkıyor.
Play-Off umutlarını sürdürmek isteyen Silivri temsilcisi Fenerköy kart cezalısı ve transfer yapan oyuncularının fazla olması teknik sorumlu Tekin Aslıhan’ı düşündürüyor. Çamlıca maçında 3 oyuncusunun kırmızı kart cezalısı, 6 oyuncusunun da transfer yapmasından dolayı kadro kurmakta sıkıntı çektiği gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz hafta oynadığı maçta defansın bel kemiği Tolga, Caner ve Görkem’in kırmızı kart cezalısı olması ve genç forvetleri Ertan İstanbul Süper Amatör Küme'ye, Süleyman Beşyüzevler’e, Uğur Trakya’da bir BAL takımına transfer oldu. Daha önce isimleri Silivrispor ile kaleci Altay ve Gökhan’ın bu kulüple anlaşamaması ile bu iki oyuncuya Altınova’nın yanı sıra birçok BAL takımı kadrosuna dahil etmek istediği de belirtildi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

3 yorum:

Yıldırım GENÇLİK dedi ki...

Fenerköy bu saatden sonra ne sıkıntısı çekersen çek,düşmezsinde çıkmazsında.Arnt.Bldy.dende puan aldın bu bize yeter...Şampiyon YILDIRIM BOSNA

Adsız dedi ki...

!!! Fenerköy bu saatden sonra ne sıkıntısı çekersen çek !!! adında gençlik yazan bir kulüp taraftarının yorumu sporla bir alakası varmı? Bu zihniyet ile futbolumuz gelişecek.

Bir atasözümüz var: Abdal ata binmiş bey oldum sanmış

Adsız dedi ki...

fenerköy köy çıkacak bosna rüya görüyor futbolcular gitti ama gelen de var bu ara da sizin iki demlasman var ve puan kaybedeceksiniz 3 maçınız var bizim dört unutma bu nu

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.