Cumartesi, Ocak 28, 2012

CFS Bağcılarspor'un gözü Play-Off'ta

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta Play-off'ta oynama hesapları yapan Cfs Bağcılarspor  Başkanı Camal Boğatekin önümüzde üç maç final olacak Play-off oynamak istiyoruz dedi.

Kurulduğu Üç Yıl içinde önce 2.Amatör Lig, ardından 1.Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkan Cfs Bağcılarspor ilk yılında Bölgesel Lige çıkmayı hedefliyor.

Bağcılar İlçesinde kurulduğu yıldan bu zamana kadar şampiyonluklarla İlçenin gururu olan Cfs Bağcılarspor Kulüp Başkanı ve Bağcılar Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Cemal Boğatekin Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada; Bağcılar ilçesinde uzun zamandan beri kulüp olarak faaliyetlerimizi sürdürmeteyiz. Önce Bağcılar Galatasaray Futbol Okullarını hizmete soktuk; ardından burda eğitim gören çocukların tercübe kazanması amacı ile Cfs Bağcılarspor Kulübü adında Amatör Liglere katıldık.
Futbol Okuları ve Kulüp Müdürü  Cumali Tekin yönetiminde Futbol Okullarımızda 450 öğrenci ve 280 lisanslı futbolcu bulunmakta haftanın 7 günü sabaha saat 9:00'dan 17:00'e kadar çalışmalarını sürdürmekte. Akdemik deneyim tercübelerine sahip olan Altan Kurbaş, Nihat Gül, Fatih Pınarbaşı ve Fatma Gültekin nezaretinde aralıksız eğitimlerini yapıyorlar. Futbol Okularımızda eğtim gören yetenekli çocuklar yaş katagorilerine göre lisan çıkartılarak liglerde oynatarak tercübe kazandırıyoruz. Şunada 12 futbolcu başta Galatasaray, Kasımpaşa, Samsunspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi Profesyonel kulüplerde forma giyiyor. V

HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...