Cumartesi, Ocak 28, 2012

Çepeloğlu: Maçların tatil edilmesi arzu etmediğimiz bir durumdu

 
Hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ‘da ertelenen ligler nedeniyle Bölgesel lig 13.grup’ta mücadele eden Sultangazispor kendi sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla bitirdikten sonra Kulüp Lokalinde yönetim teknik kadro ve futbolcularla birlikte keyifli bir yemekle sonlandırdı.



 
Sultangazispor Kulübü Başkanı Nevzat Yılmaz’ın da hazır bulunduğu Kulüp Lokalinde gerçekleşen yemekten önce futbolcular geçen hafta sezonun 2. yarısının ilk maçında Zeytinburnuspor maçı galibiyetinin primini aldılar.


Futbolcuların aldıkları primden dolayı oldukça neşeli oldukları gözledi. Sultangazispor teknik direktörü Alaattin Çepeloğlu sitemize yaptığı açıklama, “çok iyi bir hafta geçirerek hazırlandığımız kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçı hava şartları nedeniyle 1 hafta tatil edildi. Maçın tatil edilmesi hiç arzu etmediğimiz bir durumdu. Ama bazen böyle istenmeyen durumlarla karşılaşabiliyoruz. Biz bu hafta başından itibaren hafta sonu oynayacağımız lig müsabakasına en iyi şekilde hazırlanacağız. Sultangazispor olarak 2. yarıya da iyi başladık. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Yönetim Kurulumuzun da gayretleri ile de 2.yarıda ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Biz her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyor ve her maçı ayrı yaşamaya çalışıyoruz. Burada büyük özveri ile çalışan oyuncularımı canı yürekten kutluyorum. Sultangazispor bu seneyi kendine yakışır en iyi yerde bitireceğine inanıyorum dedi.



FOTO HABER: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.