Salı, Ocak 31, 2012

Beyoğlu Yeniçarşı'yı durdurana aşk olsun!

BEYOĞLU YENİÇARŞI: 4 FERİKÖYSPOR: 1
İstanbul U19 Ligi 8.Grup'ta Beyoğlu Yeniçarşıspor, sıradışı performansıyla dikkat çekiyor. Lacivert-Beyazlılar üçte üç yaparak, averajla zirveye kurulmuş durumda. Beyoğlu temsilcisi 3. hafta maçında Feriköyspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi.
Maça hızlı başlayan misafir takım Feriköyspor henüz 10.dakikada bulduğu golle ev sahibi takımın gol orucuna  noktayı koydu. Maçın başında geriye düşen Beyoğlu Yeniçarşı 15.dakikada yeni transfer Hakan'la beraberliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra ataklarını sıklaştıran Beyoğlu Yeniçarşı Erdem'in şık golüyle öne geçmesini bildi. Bu golden sonra daha da rahatlayan ev sahibi takım oyunu istediği gibi oynamaya başladı. Bulduğu net atakları cömertçe harcayan Beyoğlu Yeniçarşı 40. dakikada Emre'nin orta şut karışımı vuruşuyla durumu 3-1e getirdi. Mücadelenin ilk yarısı böyle tamamlandı. İkinci yarı çok pas yapan ve oyunu rölantiye alan ev sahibi takım pas yaparak Feriköyspor'u oyundan düşürmeyi bildi.75.dakikada Hakan'ın sol taraftan açtığı ortaya şık bir kafa vuruşu ile Görkem skoru 4-1e taşımayı bildi ve maç bu skor ile tamamlandı.


YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...