Cuma, Ocak 27, 2012

Anadoluhisar’ı yeni binasına taşınıyor



Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Marmara Üniversitesi Spor Akademisi ile yaşadığı arazi sorunu nedeniyle tesisleri yıkılan Anadolu Hisarı Kulübü’ne yer tahsis etti.

 
Geçtiğimiz günlerde Marmara Üniversitesi Rektörlüğü’nün şikâyeti üzerine İBB ekipleri tarafından yerle bir edilen Anadolu Hisarı Spor Kulübü, yaşadığı sıkıntıların ardından yeni yerine taşınıyor.
 
Anadolu Hisarı Spor Kulübü, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tarafından kendisine tahsis edilen, Göksu Peksimetçi Salih Efendi Camii’nin karşısındaki eski sağlık ocağına taşınmaya hazırlanıyor.
 
100 yıllık kulübü ayağa kaldıracağız
Beykoz Amatör Kulüpler Birliği Yönetimi (BİSK)’in düzenlediği toplantıda Spor Kulüpleri ile bir araya gelen Yücel Çelikbilek, “Bu yüz yıllık çınarı hep birlikte ayağa kaldıracağız diyerek; Hisar Kulübü için elimden gelen yardımı yapacağım. Bu sorunu hep birlikte çözeceğiz.” demişti.

Öte yandan, Akademi Stadı’nda oynanan U-16 maçında ise herşeyin normale döndüğü gözlenirken, Anadoluhisarı Spor Kulübü’nün yeni binasına Başkan Çelikbilek’e teşekkür edilen bir pankart asılacağı bildirildi.


KAYNAK :www.dostbeykoz.com.tr

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ya çayırın yarısı belediyeye ait anlamıyorum nie kulübe vermiolar kulüp binası olarak verdikleri yere bak ya. Ondan sonra biz taraftarlar tepki verince altyapı maçlarınada emniyeti yığıyorlar örgüt üyesi muamelesi gösteriolar. Bu hafta kadırga maçında bizi izleyin...HİSAR GENÇLİK SİNCE1913

Adsız dedi ki...

Çayırı halkın elinden aldılar, toplar önünü kapattılar inönü ailesinin güvenliği içinmiş. Sarayın orayı ve plajı kapattılar. Yakında göksu deresini kapatırlar kaleyide yıkarlar. Denizede set çekerler.Allaha havale ediyorum.Oğlum u 16 oyuncusu dün maçlarını izlemeye gittim.Hisarın çok iyi bir taraftarı var.Genç bir grup ve her branşa destek oluyolar yanlarında kızlar bile var.Bu çocukların önüne emniyeti yığıyolar ama helal olsun yıkılmadıklarını gösteriyolar.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...