Pazar, Ocak 29, 2012

4 kırmızı kart, 3 penaltı ve çığırından çıkan bir maç!

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta oynanan Karabiga İçdaşspor-Manisa Belediyespor maçı, ev sahibi takımın sahada 6 kişi kalmasıyla yarım kalırken, mücadele oldukça ilginç bir şekilde seyretti.

Biga İlyas Bayram Stadı'ndaki maçı İstanbul bölgesinden Murat Yaroğlu yönetti. Maçın ilk yarısı 0-0 biterken, devrenin son anlarında rakibinin üstüne basan İçdaş oyuncusu kırmızı kart gördü. 77'de hakem Manisa Belediyespor lehine penaltı verirken itirazlar sonrası bir kırmızı kart daha çıktı. İçdaş 9 kişi kaldı, Manisa Belediyespor penaltıdan 1-0 öne geçti. Golden sonra itirazlara bir kırmızı kart daha çıktı ve ev sahibi ekip 8 kişi kaldı.

83'te Manisa Belediyespor bir penaltı daha kazandı, o da gol oldu: 0-2
86'da hakem Murat Yaroğlu bir penaltı daha çaldı, Manisa Belediyespor bu penaltıyı da gole çevirdi, itirazlardan dolayı bir kırmızı kart daha çıktı ve Çanakkale tamsilcisi maçta 7 kişi kaldı.


Teknik direktör de atıldı
İyice çığırından çıkan maçta Karabiga İçdaş Teknik Direktörü İbrahim Küçük itirazlarından dolayı tribüne gönderildi. Daha sonra Karabiga ekibinden bir oyuncu 'sakatlanınca' ev sahibi ekip sahada 6 kişi kaldığı için maç sona erdi. Maçla ilgili son kararı TFF verecek ancak mevzuata göre maçın 3-0 Manisa Belediyespor lehine tescil edilmesi bekleniyor.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

VALLA MAÇIN HAKEMİ MURAT YAROĞLUYSA DUA ETSINLER CİNAYET CIKMAMIŞ,BU ARKADASI BOLGESELDEN DİREK HİF HAKEMLIGINE ALMALARI GEREKIYO,BUNLARI IST HARIC BASKA BOLGEDE NASIL OLUYODA BOLGESEL YAPIYOLAR ANLAM VEREMIYORUM.

Burak Kurtuluş dedi ki...

Murat Yaroğlu iyi bir Hakemdir.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.