Salı, Kasım 29, 2011

Zonguldakspor camiasında yüzler gülüyor

Bölgesel Amatör Lig 13. Grup’ta mücadele eden Zonguldakspor’da Beylikdüzü karşısında deplasmanda alınan 4-1’lik galibiyetin keyfi yaşanıyor. Rakibi karşısında aldığı farklı galibiyet sonrasında üç puan alan ve moral bulan kırmızı-lacivertli ekip lider Düzcespor ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Teknik Patron Uğur Terzi, futbolcularını almış olduğu farklı galibiyetten dolayı kutlayarak, “Müthiş oynadılar. Aldıkları galibiyetten dolayı hepsine teşekkür ediyorum. İlk yarıda kalan üç maçımızı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Zonguldak’tan otobüs ve özel araçlarla giden taraftarların yanı sıra İstanbul’da İzmit, Gebze, Yalova, Çorlu gibi yakın bölgelerde oturan çok sayıda sporseverin izlediği maçta güzel bir galibiyet alan illerde oturan çok sayıda taraftarın desteği ile sahada kırmızı-lacivertli futbolcular, aldıkları üç puanla camiayı mutlu ettiler.

Çıkış maçımızdı
Zonguldakspor Teknik Direktörü Uğur Terzi, duygularını şu şekilde dile getirdi: “Bu maçtan kesinlikle üç puanla ayrılmayı hedefliyorduk. Başka hiçbir düşüncemiz yoktu. Bu karşılaşmaya çıkış maçı olarak bakıyorduk. Müsabakaya çok iyi bir başlangıç yaptık. Şans bu sefer bizden yana idi. Karşılaşma bir anda 3-0 olunca futbolcularımız ister istemez yavaşlattılar ve çok basit bir gol yedik. İlk yarının sonlarına doğru kalemizde bir gol görünce devre 3-1 sonuçlandı. Rakip maçı belki kurtarabilirim düşüncesiyle ikinci yarıda 10-15 dakika üzerimize şuursuzca gelmeye çalıştı. Duran toplardan tehlike yaratmaya çalıştılar.  İlerleyen dakikalarda yaptığımız değişikliklerle tekrar toparlandık. Kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Suat’a kalecinin yaptığı hareket bence yüzde yüz penaltıydı. Hakem vermedi. Sonuçta Murat ile bir gol daha bulduk ve maçı 4-1 kazandık. Zonguldakspor’un hedefi her zaman söylediğim gibi üst sıralardır. Bu ligi ilk iki sırada bitirip Play-Off’a çıkmak istiyoruz.”


Bartın ile final maçı oynayacağız
Hafta sonunda tarafsız sahada Bartınspor ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Zonguldakspor’un tecrübeli Teknik Adamı Uğur Terzi, sözlerini şöyle sürdürdü; “İlk yarının bitimine üç maç kaldı. Hepsi bizim için önemli karşılaşmalar. Hafta sonunda Bartınspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Kendi sahamızda oynamamız gereken zorlu maçı, cezalı olduğumuz için tarafsız bir sahada oynayacağız. Bu maç bizim için tam bir final havası taşıyacak. Bu zorlu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu karşılaşmayı da kazanarak Üçüncü Lig yolunda büyük adamlarla ilerlemek istiyoruz.”


Taraftara teşekkür
Beylikdüzü maçında taraftarların desteğine teşekkür eden Terzi; “Gerek Zonguldak’tan gelen, gerekse İstanbul ve yakın çevrelerden gelen taraftarlarımıza ve gurbette yaşayan taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 500 tarafımızın desteği ile sanki evimizde gibiydik. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Taraftar bizim arkamızda 12’nci adam olarak güçtür.”

Haber-Fotoğraf: http://www.demirmedya.net
(Ercan Aygün)

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.