Pazar, Kasım 27, 2011

Selami Tarhan eski takımını üzdü

ÇERKEZKÖYSPOR:2  AS AKYAZISPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'un tek namağlup takım olan AS Akyazıspor, Çerkezköyspor deplasmanında bu unvanını son dakikada kaybetti. Çerkezköyspor Teknik Direktörü Selami Tarhan bu skorla eski takımını üzmüş oldu.


Tekirdağ Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı'ndaki maçta As Akyazıspor 36.dakikada golü buldu. Zekeriya’nın ara pasında buluşan Gökhan ceza alanı içerisinde plase vuruşla Çerkezköy kalecisi Muzaffer'i avladı: 0-1.
As Akyazıspor’un gol sevinci bir dakika sürdü. Santra ile kaleye yüklenen Çerkezköyspor'da 37.dakikada golü buldu. Karambolde Ramazan iyi yükseldi ve kafa ile skoru eşitledi: 1-1. İlk yarıda başka gol olmadı.


Maç 1-1 sonuçlanacak diye beklenirken, 90+2'de Çerkezköysporlu Mehmet, ceza alanına girip çok sert vurdu. Bu şutta kaleci Semih’in yapacağı bir şey yoktu: 2-1.
Akyazı Belediye ve As Akyazıspor Kulüp Başkanı Yaşar Yazıcı ile Akyazılı yöneticilerin tamamı maçı yakından takip ettiler.




Stat: Çerkezköy Mustafa Uğraş
Hakemler: Hakan Semerci, Serkan Gündoğan, Ömer Aslantekin
Çerkezköyspor: Muzaffer** Volkan*** (Şafak**) Mesut*** Volkan E.*** (Alihan**) Ramazan*** Gençağa** Burak*** Orçun** Mehmet*** Hüseyin*** Gökhan A.*** (Gökhan D.**)
Teknik Sorumlu: Selami Tarhan
As Akyazıspor: Semih** Bahtiyar*** Erdi** Şeyhmuz*** İlker** Zafer** İrfan** (Cevat**) Hakan** Gökhan*** Zekeriya** Arda** (Çağatay**)
Teknik Sorumlu: Necdet Akarsu
Goller: Ramazan (37), Mehmet (90+2) / Gökhan (36)



HABER VE FOTO: SİNAN KOLCU(www.spor54.net)

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...