Pazartesi, Eylül 26, 2011

Merkezefendi sezona galibiyet ile başladı

YENİ ÖZKARTALSPOR: 1 MERKEZEFENDİ: 3
İstanbul 1. Amatör 4. grupta oynanan sezonun ilk maçında Yeni Özkartal, Merkezefendi'yi kendi sahasında konuk etti. Küçükköy Arena Stadında oynanan maçta 90 dakikada sonunda gülen taraf 3-1 sonuçla Merkezefendi oldu.

 
Maça ev sahibi olmanın etkisi Ve seyircisinin de desteğini alarak hızlı başlayan Yeni Özkartal oyunu rakip kaleye yıktı. İlk 15 dakikalık baskıyı Merkezefendi çabuk atlattı. 38. dakikada konuk ekip, Mustafa'nın  kale önünde oluşan karambolde ceza sahası dışına çıkan topa plase bir vuruşla takımı Merkezefendi’yi  1-0 öne geçiren golü kaydetti. Daha ilk gölün  şaşkınlığını atlatamayan Yeni Özkartal, 42. dakikada Can’ın ayağından aşırtma bir vuruşla 2. Gölü kalesinde gördü ve ilk 45 dakikada Merkezefendi'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci yarıya yine Yeni Özkartal daha istekli başladı. 51.dakikada gelen penaltı kazandı. Kazanılan penaltışını kullanan   İrfan, kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek skoru 2-1 yaptı. Maç tam da Yeni Özkartal’ın istediği gibi gidecek derken 57.dakikada Merkezefendi kazandığı  frikik atışında Can takımının 3. kendisinin 2. golünü atarak maçı 3-1 ‘e getirdi.60.dakikada ise Yeni  Özkartal’dan Ömer, Hakeme itirazdan gördüğü sarı karttan sonra 70. dakikada yine aynı sebepten 2. sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.Son 20 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalan Yeni Özkartal yine de 2. golü bulacak pozisyonlara girdi ama oyunun boşluklarını iyi kullanan oyunu soğutarak istediğin almayı başaran Merkezefendi oldu.  

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA
 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.