Çarşamba, Eylül 28, 2011

Düzcespor ve Beyköy Belediyespor bilgileri

Bölgesel Amatör Ligdeki takımlarımız, Zeytinburnuspor, Bayrampaşa Tuna, Sultangazispor, Beylikdüzüspor ile mücadele edecek olan Düzce temsilcileri Düzcespor ve Beyköy Belediyespor 2011-2012 futbol sezonundaki ilk karşılaşmalarına 02 Ekim 2011 Pazar günü çıkıyorlar. Statü gereği ilk maçını birbirleri ile oynayacak olan Düzce temsilcileri temsilcileri yeni sezona farklı beklentilerle giriyor.


Önce dostluk
Geçtiğimiz sezon 2 kez karşı karşıya gelen ve birbirlerini üstünlük sağlayamayan Düzce temsilcileri arasında yapılan karşılaşmalar 2-2 ve 0-0 sonuçlanmıştı. Futbolseverlerin dileği Pazar günü yapılacak olan karşılaşmada kazananın dostluk olması

Düzcespor cehpesi
Hedefin şampiyonluk olduğu Düzcespor yeni sezona yeni yönetim, teknik ve futbolcu kadrosu ile giriyor.  İyi bir hazırlık dönemi geçiren kırmızı lacivertlililer hazırlık  maçlarında inişli çıkışlı form grafiği çizdi.

Teknik kadro
Düzcespor’u 2011-2012 futbol sezonunda Özgür Oral, Mustafa Yıldırım ve Seçkin Asuk üçlüsü çalıştırıyor.

Futbolcu kadrosu

KALECİLER
1-TOLGA BAHATTİN: 1984 Ankara Doğumlu. Düzcespor alt yapısında yetişti. Gümüşova Belediyespor, Yeni Kemer Belediyespor ve son 2 sezondur Beyköy Belediyespor formalarını giydi.
2-AHMET ÇİÇEK: 1988 Altındağ doğumlu Ahmet Çiçek Boluspor, Aşağısokuspor ve Kaynaşlıspor formalarını giydi.

DEFANS
1-SELİM ÖZDUMAN: 1990 Bolu doğumlu. Boluspor alt yapısında yetişti. 2009-2010 sezonunda Düzcespor, 2010-2011 futbol sezonunda Beyköy Belediyespor’da oynadı.Sağ kulvarda görev yapıyor.
2-HARUN DİLLİ (Kontenjan -) 1979 Vakfıkebir doğumlu.Geçtiğimiz sezon Ofspor’dan transfer edildi. 2010-2011 futbol sezonunda 25 maçta forma giydi. 1 sarı kart gördü. Sezon boyunca 2 gole imza attı. Kontenjana giriyor.Sağ kulvarda görev yapıyor.
3-HÜSEYİN KUBİLAY ÖZTAN (Kontenjan -) 1981 Biga doğumlu. Geçtiğimiz sezon Kastamonuspor’dan transfer edildi. 22 karşılaşmada görev aldı.Libaro mevkiinde oynuyor..

4-SERKAN ÖZ: 1984 İzmit Doğumlu. Düzcespor alt yapısında yetişti. Geçtiğimiz sezon Beyköy Belediyespor’da forma giydi. 2006-2007 futbol sezonuda Düzcespor’da ve 2008-2009 sezonunda Düzce Belediyespor’da oynadı.Stoper mevkiinde oynuyor.
5-ADEM ALKURT: 1985 Vakfıkebir doğumlu Adem Aklaya futbola Trabzon Telekom takımında başladı sırasıyla Çengölköy, Kütahyaspor, Beylerbeyi, Karagümrük, Beylerbeyi ve Karagümrükspor formalarını giydi.
Geçtiğimiz sezon 21 maçta görev alan Adem Alkurt 2 gol attı ve 3 sarı kart gördü. Sol kulvarda oynuyor.
6-İLHAN AYDIN: 1989 Düzce doğumlu. Düzce Gençlikspor alt yapısında yetişti. Sakaryaspor, Küçükçekmecespor, Düzcespor (2009-2010) ve Kaynaşlı Belediyespor formalarını giydi.
7-HAKAN SOFUOĞLU: 1985 İstanbul doğumlu. Futbola Gaziosmanpaşaspor’da başladı. Şişli Sanayispor, Karamanspor, Bitlis Özgüzelderespor, Aydınspor, Lüleburgazspor, Bılıkesirspor ve Aydın 1923 takımlarının formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Aydın 1923 takımında 20 maçta forma giydi, 9 sarı kart gördü ve golü yok.

ORTA SAHA:
1-OSMAN ATAY: (Orta Saha) 1985 Vakfıkebir doğumlu. Beşikdüzü, Şalpazarıspor, Gümüşhanespor formaları giydi. Geçtiğimiz  sezon Beşikdüzü formasıyla 4 gol attı ve 20 maçta forma giydi.
2- SOYDAN SEVEN: (Orta saha) 1988 Düzce doğumlu. Futbola Düzce Belediyepor alt yapısında başladı. Düzce Belediyespor, Düzcespor, Beyköy Belediyespor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Beyköy Belediespor formasıyla 6 gol attı,26 maçta forma giydi.
3-BEHMEN BEHLÜL SEYMEN: 1988 Bakırköy doğumlu. Göktürkspor, Ramispor ve Ümraniyespor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor forması altında 27 maçta görev yaptı, 1 gol attı 7 sarı kart g ördü. Orta sahada oynuyor.
4- SELÇUK BEKTAŞ: 1984 Düzce Doğumlu. Burhaneyispor, Düzcespor (1999-2000-2000-2001) Düzce Belediyespor, Fenerspor ve Alampı Belediyespor formalarını giydi.
5-ARDA GENÇDOĞAN: (Kontenjan 1980 İstanbul Doğumlu. Beylerbeyi spor kulübünden sezon öncesinde transfer edildi. Ramispor’a 2 gol attı.
6-SAİM AKTİ 1988 Düzce doğumlu.Futbola 2001 yılında Düzce Beledieyespor’da başladı. Düzce Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor formalarını giydi
7-GÖKHAN HIDIR :1991 Düzce doğumlu. Düzce Gençlikspor’da     futbola başladı. Düzcespor ve Kaynaşlı Belediyespor formalarını giydi. Geçen sezon Kaynaşlıspor formasıyla 22 maçı çıktı, 1 gol attı 3 sarı kart gördü.
8-EMİN AKBAŞ -1985 Gevaş doğumlu Emin Akbaş futbola Eyüpspor’da başladı. Sırasıyla Alibeyköyspor, Kırşehirspor, Balıkesirspor, Küçcükköyspor ve geçtiğimiz sezon Alibeyköyspor’da oynadı.Takımla birlikte çalışmalar başlayan Emin Akbaş orta sahada gole dönük oynuyor. Geçtiğimiz sezon Alibeyköyspor forması altında 18 maçta görev alan Akbaş 9 gol attı, 9 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.
9-BURAK GÜRSOY 1984 Rize doğumlu futbolcu futbola Rizespor altyapısında başladı.Ardından Galatasaray altyapısına geçti. Bakırköyspor, Ofspor, Pendikspor, Beylikdüzü, Tepecik ve geçtiğimiz sezonda Ümraniyespor forması giyen Burak geçen sezon 21 maçta forma giydi 3 gol atarken 6 sarı bir kırmızı kart gördü. Hazırlık maçlarının en başarılı isimlerinden biri

FORVET:
1-TUNA YÜCEL: 1984 Düzce doğumlu futbola Aydınpınarspor’da başladı. Düzcespor, Bartınspor, Beyköy Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Adapazarıspor forması giyen Tuna Yücel geçtiğimiz sezon 11 gol attı
2-İBRAHİM KUMCU: ( Kontenjan )Geçtiğimiz sezon Yeni Sandıklıspor formasıyla 16 gol atan İbrahim Kumcu 1979  Isparta Gelendost doğumlu.Ispartaspor,  Egirdir Belediyespor, ve Yeni Sandıklıspor formaları giyen tecrubeli futbolcu geçtiğimiz sezon şampiyon olan takımın bütün maçlarında oynadı, 16 golün ikisini penaltıdan diğerlerini ayakla attı.
3-ERSİN AKKEMİK: 1986 İstanbul doğumlu. Alibeyspor’da futbola başladı, Eyüpspor ve Kırklarelispor oynadığı diğer kulüpler. Geçtiğimiz sezon Kırklarelispor’da 6 maçta görev aldı, golü yok, sol kanatta ofansif  oynuyor.

HAZIRLIK MAÇLARINDA DÜZCESPOR
Sırasıyla

1-Düzcespor -Küçük Kaymaklıspor (Fenerbahçe Topuk Yaylası tesisleri):3-3.Goller: Adem, Burak, Selçuk
2-Düzcespor-Devrekspor (Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri):4-0: Goller: Soydan, Kubilay, Burak, Adem
3-Düzcespor -Küçük Kaymaklıspor (Fenerbahçe Topuk yaylası tesisleri)5-1:Arda (2) Tuna (2)İbrahim
4-Düzcespor- Ereğli Belediyespor (Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri):5-1:Goller. Kubilay, İbrahim Ersin (3)
5-Düzcespor-Sincan Belediyespo: (Bolu Termal Otel) 1-1 Gol: Burak
6-Düzcespor-Erzin Belediyespor(Bolu Termal Otel) 4-0 Goller: Arda, Osman,Selçuk, Tuna
7-Düzcespor-Manisa Belediyespor: (Düzce 18 Temmuz) 0-3
8-Düzcespor-Bafraspor: (Bolu Termal Otel) 0-0
9-Düzcespor-Çerkezköy Belediyespor : (18 Temmuz) 2-2 Goller :Burak, Tuna
Hazırlık maçlarında Beyköy Belediyespor

BEYKÖY BELEDİYESPOR
Bu sezon bölgesel amatör futbol liginde 2. sezonunu yaşamaya hazırlanan Beyköy Belediyespor’da kadro büyük ölçüde değişti. Geçtiğimiz sezonun başarılı ekibi yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında gelecek için ümit vermedi.    

TEKNİK KADRO
Beyköy Belediyespor’u yeni sezonda Tugrul Duru, Nurettin Çolak ikilisi çalıştıracak. Bu ikili geçtiğimiz sezonlarda da Belediyespor’da görev almıştı.

GEÇEN SEZONDAN KALANLAR
Yönetimin ve teknik kadronun da değiştiği Beyköy Belediyespor’da geçtiğimiz sezon takımın formasını giyen futbolculardan sadece Murat Esen, Çağlar, İlker, Murat ve Bahadır takımda kalan isimler oldu.

GİDENLER
2010-2011 futbol sezonunda Beyköy Belediyespor forması giyen futbolculardan Cebrail, Arif ve Mesut Derince Belediyespor, Selam, Soydan, Serkan, Tolga Düzcespor, Osman Zonguldakspor, Burak Akçakocaspor’la anlaşırken Bayram, Candaş, İsmail ve Serhan takımdan ayrılan diğer isimler oldu.

GELENLER
Kadronun yenilendiği Beyköy Belediyespor’da yönetimin dış transferde Beylerbeyispor’dan Onur, Bulancak Belediyespor’dan Erol Eren, Bolu A 2 takımından Efekan Usta, Düzce Belediyespor’dan Baki  Şimşek, Sakaryaspor’dan Emrah Aydın, Bolu amatörden Ali, Adem, Bahadır, Feyyaz, Erol, Çilimli Belediyespor’dan Hakan, Tokaşpor’dan Erol, Kaynaşlı Belediyespor’dan Ahmet, Hüseyin, Düzce Belediyespor’dan İsmail, Bulancak Belediyespor’dan Kubilay Öztürk, Düzcespor’dan Adem takımın yeni  isimleri oldu.

HAZIRLIK MAÇLARINDA BEYKÖY BELEDİYESPOR
Devrekspor-Beyköy Belediyespor : 2/0
Sincan Bld.-Beyköy Belediyespor: 2-0
Beyköy Bld.-Zonguldakspor :3/0
Beyköy Bld.- Garajlar Taçspor: 2-1
Beyköy Belediyespor-Sultanbeyli Belediyespor 0-1

Kaynak: http://www.duzcedamla.com/

3 yorum:

cezmix dedi ki...

evet hayırlısıyla nihayet ligler baslıyor kendı adıma inanıyorumkı DÜZCESPORUMUZ bu sezon kalıtelı futbolcular transfer ettı eyer hocalarımız ve futbolcularımız işi baştan sıkı tutarlarsa gecen yılkı gıbı son haftalarda sanpiyonlugu kacırmayız ayrıca bu grup bal ligindekı en guclu ve zorlu grup cunkı sanpiyonluga oynayacak takım sayısı 12 takımdan 7 si kesın aynı güçlere esıt olduklarına ınanıyorum ve lig sonuna kadar cok cekısmelı maclar oynayacaklardır ılk 2 de bıtıren takımlardan en az birinin kesınlıkle 3.lige cıkacagını tahmın edıyorum gercekten kalıtelı takımlar var inşallah bunu DÜZCESPORUMUZ basaracaktır...tüm bal ligi takımlarına kazasız belasız centılmence maclar oynamalarını dılerım...

sandhor pull dedi ki...

düzce sporun kalecisi sakatlanmışmı nedir harıl harıl kaleci arıyormuş

cezmix dedi ki...

hayır sakatlanmıs falan deyıl ama düzcesporun transfer ettıgı ılk kalecı malesef kontenjana gırdıgınden gönderıldı ondan sonra alibeyköysporda oynamıs kaleci haluk sahin transfer edildi ancak oda uzun zamandır takımla calısmasına ragmen hocalarımız tarafından yetersiz bulunmuş!!! ya bizim hocalar çok iyi biliyor bu işi yada hakıkaten kaleci yetersiz..........

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...