Çarşamba, Ağustos 31, 2011

Y. Esnaf hazır, Terazidere’ye ise zaman lazım


Y. ESNAFSPOR: 1 TERAZİDERESPOR: 0
2011-2012 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Yeşilova Esnafspor, hafta sonu Süper Amatör Lig takımlarından Teraziderespor karşısında güzel oyunu ile sahadan 1-0 ayrılmasını bildi.





İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Yeşilova Esnafspor ve Süper Amatör Lig takımlarından Teraziderespor haftasonu Yeşilova Esnafspor sahasında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın ilk yarısında Ramazanın attığı golle öne geçen Yeşilova Esnafspor, ikinci yarıda rakibine göre üstün bir futbol sergileyerek sahadan galip gelen takım oldu.


Teraziderespor teknik direktörü İrfan Öztürk yaptığı açıklamada, “yeni sezon için çok genç bir kadro kurduk. Altıntepsispor’dan Mert, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Cem, Orhan ve Sefa, Çamlıcaspor’dan Ahmet, Albayrak’tan, Ali, İstiklalspor’dan Berkant, B.Tunaspor’dan Şahin ve Yusuf ve İstanbulspor’dan Gökay yeni transferlerimizdir. Bunlara ilaveten altyapıdan 6 oyuncu takviye yaparak yeni sezon için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan hazırlık maçlarındaki skorlar bizim için çok da önemli değil. Oyuncularımızın kaynaşması ve lig başlayana kadar iskelet kadromuzu oluşturmayı arzuluyoruz” dedi.

Yeşilova Esnafspor teknik direktörü Ercan Yardak da yaptığı açıklamada, “bu gün çok iyi bir oyun sergiledik, futbolcularımızın yardımlaşması, ayağa pasları, özelikle kanatları çok iyi kullanmamız ve bugün rakibimize göre daha üstün futbol sergilememiz beni memnun etti. İnşallah bu güzel futbolu lig maçlarında da gösteririz. Doğrusu bu gün oynanan futboldan memnun kaldım” dedi.


Y.Esnafspor:Orhan***Gökhan***Murat**Metin***Volkan***Berk***Onur**Ozan***Bilal Şentürk**Bilal***Ramazan****
Teraziderespor:Mert**Mustafa***Cem***Orhan**Serdal**Ahmet***Ali**Berkant**Aykut*Şahin**Yusuf***
Gol: Ramazan (dakika 33)

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...