Pazar, Ağustos 28, 2011

Tuzlaspor'un 'Yıldız'ı parlıyor


HEREKE YILDIZSPOR: 2 TUZLASPOR: 4
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Tuzlaspor, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’den Kocaeli Süper Amatör Lig’e düşen Hereke Yıldızspor’un konuğuydu. İstanbul ekibi sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Hereke Stadı’ndaki maça iyi başlayan Tuzlaspor henüz 5. dakikada Savaş’la 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika rüzgarı arkasına alan Hereke Yıldızspor zaman zaman etkili ataklar geliştirirken 20. dakikada penaltıdan skora denge geldi. Bu andan sonra oyuna ağırlığını koyan Tuzlaspor 30. dakikada İdris’le tekrar üstünlüğü sağlarken devrenin bitimine 2 dakika kala yine İdris skoru 3-1 yaptı.

İkinci yarı daha istekli görünen Tuzlaspor’du. Hereke Yıldızspor ise rakibin oyununu bozmaya çalışan bir futbol sergiledi. Mavi-Beyazlılar 70’te Mehmet Şanalmış’la skoru 4-1’e getirirken ev sahibi takım uzatma dakikalarında skoru belirledi: 2-4.

Tuzlaspor’un bu maçta, son günlerdeki çıkışını sürdüğü gözlendi. İstanbul ekibi oynamış olduğu futbolla Herekeli sporseverlere futbol resitali sundu ve ‘lige hazırız’ mesajı verdi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...