Çarşamba, Ağustos 31, 2011

Söğütlüçeşmespor’da Erol Yıldız yeniden Başkan


İstanbul 1.Amatör Ligin yeni takımlarından olan Söğütlüçeşmespor’da, Olağanüstü Kongre’de Erol Yıldız yeniden Başkanlığa seçildi.





Kulüp Lokalinde gereçekleşen Kongrede ilginin az olması gözlerden kaçmazken, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasına sonrası faaliyet ve denetleme raporlarının okunması ve Mali raporlarının ibaresinin ardından seçime gidildi. Daha önce Başkan adayı olacağını açıklayan Kemal Can’ın adaylıktan çekilmesinin ardında Erol Yıldız tek liste ile aday olarak Söğütlüçeşmesporun yeniden Başkalığına seçildi.


Yeniden Söğütlüçeşmespor Başkanlığa seçilen Erol Yıldız üyelere yaptığı konuşmada, “Öncelikle yeniden beni Başkan seçtiğiniz için teşekkür ederim. Geçen yıl kulübümüze hizmet etmiş ve şampiyonluk yaşatımış olan hocalarımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni yönetimimizle bazı zorlukları aşacağımıza inanıyorum. 1. Amatör Ligde iddialı bir takım kurduk. Takım olarak sezon sonunda ilk üç sırada yer alacağımızı düşünüyorum. Çok çalışarak bunu başaracağız dedi.


Kemal Can ise yaptığı konuşmada, yeni seçilen yönetim kurulunu öncelikle tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. Sözlerime, hepinizin bildiği gibi ben bu kulüpte hem futbol oynadım hem de yöneticilik yaptım, ama son dönemimde  bazı üyelerimiz beni içlerine sindiremediği gibi sağda, solda benimle ilgili konuştukları kulağıma geldi. Doğrusu o kişilere bunları yakıştıramadım. Ben burada hem futbol oynadım hem de geçmişte yöneticilik yaptım, ben zaten sizden biriyim, neden sindirilemiyorum doğrusu anlamış değilim, ondan dolayı da son anda Başkan adayı olmaktan vazgeçtim. Bu kulüp ne zaman dışa açılacak doğrusu anlamış değilim. Lütfen korkmayın, dışardan biri de gelse spora hizmet için gelecektir. Dışarıdan gelenleri kucaklayın, sahip çıkın, dışlamayın. Her zaman birlik ve beraberlikle başarılı olunur, bunun örneğini geçen sezon yaşadık, bundan sonar da neden olmasın” dedi.

Söğütlüçeşmespor'un Yeni Yönetim Kurulu: Erol Yıldız, Ali Hacıoğlu, Doğan Gönülal, Mevlüt Özdek, Halil Özdemir, Selamet Soylu, Ural Sarı, M.Ali Şan ve Fatih Turan’dan oluşuyor.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

Fişekspor dev maç öncesi moral buldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Fişekspor deplasmanda Kemerburgazspor'u 3-2 mağlup etti.