Cumartesi, Ağustos 27, 2011

Silivrispor, Dürümdar’da ağırlandı

Silivri’de dürüme hayat veren Dürümdar, Silivrispor futbol takımını, yöneticileri ve teknik heyeti, düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. 


Dün (Cuma günü) gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Silivri sahili’nde bulunan Dürümdar Dürüm Evi’nde iftar açan Silivrispor futbol takımı yemeğin ardından sahilde gezi yaptı. Talip Memiş’in sahipliğini yaptığı Dürümdar’da iftarın ardından Kadir Gecesi olması anlamı ile Fatih Yaşar tüm oyuncu, teknik heyet ve yönetime kandil simidi takdim etti.


Dürümdar’da verilen iftar yemeğine Silivrispor Kulübü Asbaşkanı Mutlu Memiş, Genel Kaptan Aşkın Koç, Silivrispor Teknik Direktörü Mesut Tonta, yardımcı hoca Yusuf Çubukçu, kulübün gönül dostu Fatih Yaşar ve tüm oyuncular eksiksiz katıldı. İşletme sahibi Talip Memiş yaptığı açıklamada; “Bir Silivrili olarak ilçemizin adını taşıyan kulübümüze böyle bir organizasyonda bir nebze olsun katkımız olsun istedik. Bu sadece bizimle sınırlı kalmamalı tüm esnafımızın böyle hassas bir konuda yardımları şarttır. Bir ilçenin adını taşımak son derece önemlidir. Kaldı ki konu sportif faaliyetler olunca daha dikkatli davranmak gerekir. Sportif anlamda yatırımlar ise geleceğimize yatırımlar demektir. İlçemizin geleceğine yatırım yapan bir kulübe de işletmemiz her zaman destekçi olacaktır” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.