Çarşamba, Ağustos 31, 2011

Olcay Seçilir Başkan gibi…


İstanbul 1. Amatör Ligin yeni takımlarından olan Gültepe Özgençlikspor, 2011-2012 futbol sezon için çalışmalarını Yeşilova Esnaf spor sahasında sürdürüyor. Bayram arifesinde günü yaptığı antrenman sonrası Başkan Adayı Olcay Seçilir futbolculara para dağıttı.

 


Yeni sezonda Süper Amatör Lige gözünü diken 1. Amatör Ligin yeni takımlarından olan Gültepe Özgençlikspor’da 10 Eylül 2011 Cumartesi günü yapılacak kongrede Başkan olacağını açıklayan Olcay Seçilir, hafta içi verdiği iftar yemeğinde futbolculara Bayram öncesi harçlık vereceğini söylemişti. Seçilir, vermiş olduğu sözü tutarak yöneticilerle birlikte antrenman sonrası futbolculara bayram öncesi bayram paraların dağıttı. Yapılan bu jest karşında futbolcular arasında sevin yaşadı.

Özgençlik daha da güçlendi
Gültepe Özgençlikspor’da hafta içi yapılan çalışmaya, Yıldırımbosnaspor’dan transfer edilen Hamza ve Alibeyköyspor’dan transfer edilen Anıl da katıldılar. Kırmız-beyazlılar bu iki oyuncudan sonra transferi kapatırken Olcay Seçilir yaptığı açıklamada, “hocamız ve genel kaptanımızın vermiş olduğu raporlar doğrultusunda eksik olan mevkilerimize iki yeni kardeşimizi transfer ettik ve daha da güçlenmiş olduk ve transferi de kapatış olduk inşallah bu kardeşlerimiz burada başarılı olur, biz de arzuladığımız süper amatör lige çıkarız dedi.

 


Ayün’den, Seçilir'e tam destek

10 Eylül 2011 Cumartesi günü yapılacak kongrede Başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklayan Gültepe Özgençlikspor Kulüp Başkanı Gökhan Ayün yaptığı açıklamada, “bildiğiniz gibi önümüzde kongremiz var ve bu kongrede yoğun işlerim nedeni ile Başkanlığa yeniden aday olmayacağım. Bu kararımı daha önce yönetim kurulumuzda görev yapan arkadaşlarımıza belirttim ve onlar da bu kararımı saygı ile karşıladılar. Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımla görüşmemiz sonucunda Olcay Seçilir kardeşimizin bu görevi başarıyla yapacağın konusunda hepimiz hemfikir olduk. Ben de Olcay Seçilir kardeşimizi tüm kalbimle desteklediğimi, ayriyeten tüm Gültepe Özgençlikspor kongre üyelerinin de Olcay kardeşime destek vermelerini istiyorum” dedi.

 

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...