Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Noble ve Ercan Leventspor'da





İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Leventspor bugün iki önemli transfere daha imza atarak kadrosunu güçlendirdi.


Günün ilk transferi,geçen sezon Batı Trakyaspor kalesini başarıyla koruyan 26 yaşındaki Nijeryalı Ikechukwu Noble Ubochi oldu.Öğlen saatlerinde kulüp başkanı Mehmet Şenozan ve teknik direktör Burhan Esmen ile görüşmek için kulüp tesislerine gelen başarılı eldiven bir saat süren görüşme sonunda kırmızı siyahlı kulüple anlaşma sağladı.


Türkiye'deki üçüncü takımı
Ülkesinde Premier Lig takımlarından Enyimba Feeders'ın yanısıra Enyimba International F.C.ve Wikki Tourist Bauchi F.C. takımlarında oynadıktan sonra bir Türk ile evlenip ülkemize yerleşen Noble, Küçükpazarspor ile şampiyonluk yaşamış, geçtiğimiz sezonu da son iki haftaya kadar ilk iki iddiasını sürdüren Batı Trakyaspor takımında geçirmişti. 2004'de ülkesinin birinci liginin en iyi kalecisi ödülünü alan siyahi eldiven, 2004-2005 sezonunda takımıyla Lig Kupasını kazanmış,2005-2006 sezonunda da da birinci lig şampiyonluğu yaşamıştı.Böylelikle Leventspor iki yabancı kontenjanını da iki kaleciden yana kullanmış, Sami ve iki yabancı kaleci ile birlikte kalesini iyice sağlamlaştırmış oldu.

Gürcü kaleci Ezzell için çalışmalar sürüyor
Bu arada Gürcü kaleci Ezzell'i Leventspor'a kazandıran Yücel Çolak dün öğleden sonra kulüp tesislerine gelerek kulüp başkanı Mehmet Şenozan ile yaklaşık 45 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.Aldığımız bilgilere göre Gürcü kaleci Ezzell'in transferinde oturum izni sorunu olduğu için Noble Ubochi'nin kadroya dahil edildiği, konunun parasal olmadığı, İçişleri Bakanlığı'nın Gürcistan vatandaşlarına 1 senelik oturum izni vermemesinden kaynaklanan problem olduğu, problemin çözülmesi için bütün şartların zorlanacağı, kırmızı-siyahlı kulübün Gürcü kaleciyi uçak biletlerini alarak sorunu ivedilikle çözmesi için bugün Gürcistan'a gönderdiği açıklandı. Kulüp bugün de Gürcistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna resmi başvuruda bulundu.


Ercan Duman Leventspor'a döndü
Günün ikinci transferi ise 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında iki sezon üst üste Levent forması giyen, geçtiğimiz sezonu Çengelköy'de geçiren 30 yaşındaki deneyimli sol bek Ercan Duman oldu. Tekrar Çengelköy ile anlaştığı bilinen,düne kadar yeşil beyazlı takımla antrenmanlarına devam eden tecrübeli defans oyuncusu sürpriz bir kararla öğleden sonra kulüp tesislerine gelerek bir sezon aradan sonra kendisini tekrar Leventli yapan imzayı attı.


Başarılarla dolu bir kariyer
Futbola Kağıthane Günyamaçspor'un altyapısında başlayan oyuncu,buradan Sarıyer altyapısına transfer olmuş,bir sezon süper genç bir sezon da Sarıyer A Takımında amatör olarak oynadıktan sonra sırasıyla bir sezon Körfez Belediyespor, bir sezon Tekirdağspor, bir devre Gebzespor ve bir devre de Karagümrük takımlarında profesyonel olarak forma giydikten sonra Tekirdağspor ile amatöre dönmüş,sonrasında birer sezon İstinye ve Beylikdüzü, iki sezon Levent, geçtiğimiz sezon da Çengelköy formalarını terletmişti.


Kırmızı siyahlı ekibin kadrosundaki 7.kontenjan olan tecrübeli defans oyuncusunun kariyerinde 26 TFF 3.Lig maçında 2 golü, Tekirdağspor(1.kademe yarı finali) ve Beylikdüzü(1.kademe finali)takımları ile 2 Türkiye Şampiyonası deneyimi,Leventspor ile de iki grup üçüncülüğü bulunuyor.İki futbolcu da takımlarının bugünkü antrenmanına katıldılar. Futbolcuların kırmızı siyahlı kulübe maliyeti açıklanmadı.


Kaynak: Leventspor.Com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.