Cuma, Ağustos 26, 2011

Nilüfer Gökay İÖO Kulübü, iftar’da bir araya geldi


Geçen sezon 2. Amatör Ligde büyük bir başarıya imza atarak 1. Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, yeni sezon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nde, dün akşam saatlerinde yaptığı antrenman sonrası verilen iftar yemeğinde futbolcular bir araya geldi. Kulüp Başkanı İsmail Çakır’ın organize ettiği iftarda futbolcular birbirleri ile kaynaşma imkânı buldu. Antrenman sonrası gerçekleştirilen iftar yemeğinde futbolcular, bol, bol sohbet imkânı buldu. Yemekte Sercan günün neşe kaynağıydı. Yaptığı şakalarla Onur Kurtulan ve Seçkin’’ i hedef alan Sercan, hafif sakatlığından dolayı antrenmana çıkmadı. Kaptan Sinan’da sakatlığı nedeniyle antrenmana katılamadı. Mesut Cıvak ise takımla çalışmalara başladı. Eksik oyuncuların da takıma katılması teknik ekibin yüzünü güldürdü. Yeni sezonda üst sıralarda yer almak isteyen Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nde oyuncuların kazanma arzusu, antrenmanlardaki istekli çalışmaları da teknik ekibin yüzünü güldüren diğer faktörler.

Bu arada, Nilüfer Gökay İÖO Kulübü, 28.08.2011 tarihinde Kağıthane Hasbahçe Stadında saat 17.30’da Çağlayan Gençlerbirliği takımı ile bir hazırlık maçı oynayacak.

YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.