Pazartesi, Ağustos 29, 2011

Nihat Ulaşoğlu Yahya Kemal'de


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kağıthane temsilcisi Yahya Kemal İdman Yurdu, Teknik Direktörlük konusundaki belirsizliğe nokta koydu ve yeni sezon öncesi A takımın başına Nihat Ulaşoğlu'nu getirdi.


Siyah Beyazlılarda öncelikli olarak A takım ile ilgilenecek Ulaşoğlu, altyapının kontrolünüde elinde bulunduracak. Mevcut kadroya altyapıdan çıkaracakları genç yetenekleri monte ederek mücadele edeceklerini belirten Ulaşoğlu, mütevazı konuştu ve Kağıthane temsilcisini ligi hakettikleri yerde bitirmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Reşitpaşaspor ve Çeliktepespor'da uzun süreler görev alan şampiyonluklar yaşayan Ulaşoğlu, geçtiğimiz sezon Şişli Sanayispor'un başındaydı. Mavi Beyazlılarda tüm kategorilerle bire bir yakında ilgilenen Ulaşoğlu, bu ekip ile birçok yeniliğe imza atmıştı.

HABER: GÖKHAN TANER

4 yorum:

BARBAROS AKKOYUNLU dedi ki...

SEVDİĞİM VE DEĞER VERDİĞİM HOCALARIMDAN BİRİ DAHA BAŞARILAR DİLEMİYORUM,ZATEN BAŞARILI BİRİNE BAŞARI DİLEMEK ABESTLE İŞTİKAL MİSALİ.HADİ HOCAM ZAFERLERİNE BİRİNİ DAHA EKLE....

KAĞITHANE KULÜPLER BİRLİĞİ
GENEL SEKRETERİ

YÖNETİCİ dedi ki...

Hocam yeni takımında başarılılarının devamını dilerim.
Tansu Açabey

Adsız dedi ki...

SUAT SALTER
Çamoluk ve yıldız spor kulüplerinde minik takımda top koşturduğum, 25 yıllık dostum Nihat ULAŞOĞLU hocamıza yeni görevinde başarılar dilerim..
Suat SALTER
Yahya Kemal İdman Yurdu
Genel Sekreteri

Adsız dedi ki...

Çamoluk ve yıldız minik takınlarında beraber top oynadığım, 25 yıllık dostum Nihat ULAŞOĞLU hocamıza görevinde başarılar dilerim.
SUAT SALTER
Yahya Kemal İdman Yurdu
Genel Sekreteri

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.