Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Leventspor'da çalışmalar son sürat



Haftanın 2.antrenmanını akşam üzeri saat 17:00'de Çilekli Tesisleri'nde gerçekleştiren Leventspor yaklaşık olarak 1 buçuk saat süren bir antrenman yaptı.

Antrenman Burhan Esmen ve Feridun Cem İnci tarafından nezaretinde yapıldı.3'erli grup halinde tempolu koşularla gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların hepsinin birbirinden hırslı ve azimli olduğu gözlendi.
Koşu çalışmasının ardından 3 gruba ayrılan Leventspor'da 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı. Kısa bir süre topla stres atan futbolcular tekrar  koşu idmanına dahil oldu.Bu defa tempo git gide arttı ve tabiri caizse futbolcuların pestili çıktı! Antrenmanın son bölümünde ise 20 dakikaya yakın bir açma germe hareketleriyle idman son buldu.

Yeni Transferlerde İdmanda
Batı Trakyaspor'dan transfer kaleci Ikechukwu Noble Ubochi ve Çengelköyspor'la idmanlara devam eden ve son anda Leventspor’a imza atan Ercan Duman da takımla birlikte antrenmanda yer aldılar.

Kaleciler Ayrı Çalıştı
Koşu antrenmanına dahil olan kaleciler son bölümlerdeki tempolu koşulara katılmayarak kaleci antrenörü Eyüp Dur nezaretinde çalışmalara devam ettiler. Kaleciler Sami Gezgin, Ikechukwu Noble Ubochi ve Burak Canbaz kısa bir jenerasyon antrenmanı gerçekleştirerek idmanı noktaladılar.

Cihan Tuştaş Yarıda Bıraktı
Koşu antrenmanını kasığında ağrı hisseden santrafor oyuncu Cihan Tuştaş yarıda bıraktı.Açma germe hareketleriyle o da idmanı sonlandırdı.

Kaynak: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.