Cumartesi, Ağustos 27, 2011

Kuştepespor alt yapısının “Adıvar”


KUŞTEPESPOR: 3 HALİDE EDİP ADIVAR: 2
Bahattin Savacı futbol Turnuvasında oynana maçta,  Kuştepespor, rakibi Halide Edip Adıvarspor’u  3-2 mağlup etti.

Kuştepespor’un gençleri  Bahattin Savacı futbol Turnuvasında Halide Edip Adıvarspor’u  3-2 yenerken  yöneticileri umut vaad eden gençleri hakkında çok umutlular. Sahaya: Muhammet, Doğukan, Doğukan Ölmez, Kerim, Erdem, Yuşa, Melih, Bilal, Y. Emre, Aykan ve erdem ilk onbiri ile başlayan Kuştepespor’un oynadığı futbol ilerisi için oldukça ümit verdi.


Kuştepespor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aslanpay, Kuştepespor’un alt yapısı hakkındaki çalışmalarını anlatırken şunları söyledi: “Bizim bünyemizde iki yüz elli lisanslı sporcumuz mevcut. Futbolda sekiz kategoride İstanbul Amatör Liglerinde mücadele etmekteyiz. Ayrıca spor okulumuzda  yüz yirmi talebemiz var ve biz bu öğrencilerimizden hiç bir ücret almamaktayız.  Sporcularımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Eğer bizim mevcut bir çalışma sahamız olsa hedefimiz, semtimizdeki altı yüz sporcuyu kazanabilmektir. Potansiyeli olan bir semtimiz var. Çalışmalarımız akademi mezunu teknik arkadaşlarımızın nezaretinde yapılmaktadır. Bu arkadaşlarımız Oktay Ocak, Tarık Şener, Bora Taş ve Mehmet Karahisar’dır.


Kulübümüzün hedefleri, öncelikle semtimizin gençlerine spor yaptırabilmektir. Bunun yanında bünyemizde yetişen gençlerimizi A takıma kazandırabilmek, bizlerin çalışmalarının karşılığı olmaktadır. Sporcularımızın malzeme ihtiyaçlarını karşılayarak, kendilerinden hiç bir isim altında para talep etmemekteyiz. Amaçlarımızdan biri de gençlerimizi sportmen olarak sporumuza kazandırabilmektir” dedi.

HABER VE FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...