Pazartesi, Ağustos 29, 2011

İstanbul Demirspor tecrübesi ile kazandı

 
İSTANBUL DEMİRSPOR:3 GÜLTEPE ÖZGENÇLİK: 2
Küçükçekmece ilçesinin güzide kulüplerinden olan İstanbul Demirspor ile Gültepe Özgençlikspor hafta sonu yaptığı hazırlık maçında karşı, karşıya geldiler. Müsabakada iki defa yenik duruma düşen İstanbul Demirspor, ikinci yarıda sergilediği oyunla sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.




Yeşilova Esnafspor sahasında oynanan müsabakayı Gültepe Özgençlikspor Başkanı Gökhan Aygün ve Başkan Adayı Olcay Seçilir birlikte izledir. Ayrıca her iki takımın Yönetim Kurulu Üyeleri ve kalabalık taraftar topluluğu da maçı takip ettiler.

 
Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren rakip kaleye yüklenen ve sahibi Gültepe Özgençlikspor, rakip kale de etkili olmaya başladı sağlı solu atakları 12.dakikada  Gültepe Özgençlikspor’dan Doğan takının golünü atarak 1-0 öne geçirdi.

 
Kalesinde gördüğü golle çabuk toparlanan İst. Demirspor takımı yediği gollerden sonra tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi, tehlikeli ataklar geliştiren lacivert beyazlılar aradığı golü 19.dakikada Onur’un attığı golle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 beraber sona erdi.

 
İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Gültepe Özgençlikspor oldu. Başlama vuruşu ile birlikte rakip kaleye yüklene kırmızı beyazlılar 48.dakikada sahanın yıldızı olan Aykut’un şık gollü ile tekrar 2-1 öne geçti. Tekrar yenik duruma düşen İstanbul Demirspor oyuncuları golün şokunu çabuk atlatarak rakip kalede etkili olmaya başladı Can ve Doğanla etkili olamaya başlayan lacivert beyazlılar bu ataklar sonunda 70.dakikada Can’ın attığı şık golle beraberliği yakaladı skor 2-2 oldu. 82.dakikada misafir takım İstanbul Demirspor, Resul’ün attığı golle 3-2 öne geçti ve iki kere sahada yenik duruma düşen İstanbul Demirsporlu oyuncular oyundan düşmeyerek karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan takım oldu. 


İstanbul Demirspor Genel kaptanı Ahmet Çalık sitemize yaptığı açıklamada, “yeni sezon için 15 gündür çalışmalarımızı sürdürmekteyiz, geçen sezonki kadromuzu koruyup, 2-3 tane takviye yaptık, daha önce bizi de oynayan ve geçen yıl İstanbul Bulancak sporda forma giyen Adem yeniden yuvasına döndü. Vatani görevini tamamlayan Doğan da aramıza katıldılar. Bu sezon geçen sezonkinden daha iyi bir takım oluşturduk, her zaman hedefi olan bir kulübüz çok iyi çalışıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

İstanbul Demirspor Teknik direktörü Doğan Pek de yaptığı açıklamada, “bu sezon çok iyi bir takım oluşturduk, geçlerden oluşan bir takım kurduk, geçen yılki oyuncularımızın tamamı takımda kaldılar. Bunlara ilaveten 2-3 oyuncu ile kadroya takviye yaparken yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 15 gündür sürdürdüğümüz çalışmalarda üç hazırlık maçı yaptık, Halkalı İfaspor’a 5-0 yenilirken, Söğütlüçeşmespor’u3-2 ve bugün de Gültepe Özgençliksporu 3-2 yendik, tabi bunlar bir hazırlık dönemidir, bu skorlar asla bir ölçü olamaz, önemli olan lig maçlarında aynı performansı sergilemektir” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.