Salı, Ağustos 30, 2011

Gazi Mahallesi, Kuştepe’yi geçemedi

GAZİ MAHALLESİ: 1 KUŞTEPESPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig’de 2011-2012 sezonunda 4. grupta mücadele edecek iki takım Gazi Mahallesi ile Kuştepe yeni sezon öncesi kozlarını ilk olarak hazırlık maçında karşı, karşıya gelerek paylaştılar.


İlk yarıda bol pozisyonlar olduğu ve oldukça yüksek tempoda oynanan maçta konuk ekip Kuştepespor, Gazi Mahallesi defansında Mustafa Duyar’ın büyük hatasını affetmeyen Emre’nin golüyle devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ev sahibi Gazi Mahallesi, Kuştepe kalesine büyük bir baskı kurarak başladı. Arka, arkaya girdiği pozisyonlardan sonuç çıkaramayan Gazi Mahallesi, 80.dakikada aradığı fırsatı da buldu. Bu dakikada, Kuştepe defansının arkasına atılan topla Sinan Özmiş kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sinan bu müsait pozisyonda topu yan filelerle buluşturarak takımı adına çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. 83. dakikada Gazi mahallesi bu defa Kuştepe ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Atışı Sinan ile gole çeviren Gazi Mahallesi maçta eşitliği yakaladı. 1-1


Golden sonra da baskısını arttıran Gazi Mahallesi 85. dakikada Kuştepe ceza sahası içinde konuk ekibin golünde büyük hatası olan Mustafa'nın düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını Can Aksu ile kullandı ancak Kuştepe kalecisi Türker gol izni vermedi ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...